Marazzi Planet

De Marazzi Planet is een serie keramische houtlook tegels, oftewel keramisch parket. De Planet collectie van Marazzi Tegels is speciaal ontwikkeld voor degenen die een warm en natuurlijke sfeer willen creëren in huis. Door de levensechte houtlook is de Marazzi Planet hiervoor een perfecte oplossing.

Interesse in deze collectie? Vraag dan om een scherpe prijs te ontvangen een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marazzi Planet collectie

De Marazzi Planet collectie is geïnspireerd op kleinere, houten planken. Vandaar dat deze collectie enkel in het formaat 15x90 cm is te verkrijgen. Het kleurenpalet van de Planet collectie bestaat uit 5 kleuren, welke allemaal een oplossing bieden om ruimtes de uitstraling te geven van natuurlijke materialen. Met deze kleuren worden de aderpatronen en schaduw-effecten extra benadrukt.

Toepassing Planet keramisch parket

De Marazzi Planet vertegenwoordigd een eigentijdse stijl, die gecombineerd met persoonlijk interieursmaak een prachtig eindresultaat kan opleveren. Het keramisch parket in klein-formaat kan gebruikt worden in binnen- en buitenruimtes door de buitenvariant van deze collectie.

Kleuren en afmetingen

Planet is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren

  • Planet Bianco
  • Planet Avorio
  • Planet Beige
  • Planet Tortora
  • Planet Marrone

Afmetingen:

15x90 cm

Meer informatie?

Meer informatie over deze collectie? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom of neem contact met ons op. Bent u architect of designer? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Planet afbeeldingen