Referentie Rivercruiseschip MS Porto Mirante

Wij mochten op het rivercruiseschip MS Porto Mirante diverse wand- en vloertegels leveren.

Het project Rivercruiseschip MS Porto Mirante

Halverwege november legde de MS Porto Mirante aan de kade in Hardinxveld-Giessendam, waarna het team van Da-Capo klaarstond om te beginnen met de afbouw van het toen nog voormalige casco. In minder dan een half jaar tijd is het schip afgebouwd tot een elegant en luxueus riviercruiseschip! Wij mochten op het schip diverse wand- en vloertegels leveren. De keramische traptredes hebben een prachtige Ceppo Di Gre-uitstraling, terwijl de bar is betegeld met Kitkat Mozaïek van The Mosaic Factory en de buitentegels en zwembadranden een mooi geheel vormen.

Wij danken onze partner Da-Capo voor deze mooie opdracht!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Bent u ook met een (zakelijk) project bezig en benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust eens contact met ons op via het contactformulier. Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze showroom om onze tegels en vloeren met eigen ogen te bekijken. Van concept tot creatie; wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen