Chi Chi - The Golf Venue Utrecht

Voor golfbelevingsconcept Chi Chi in Utrecht hebben wij met passie en toewijding verschillende keramische vloer- en wandoplossingen en PVC-vloeren gerealiseerd.

Het project Chi Chi - The Golf Venue Utrecht

In de bruisende ambiance van golfbelevingsconcept Chi Chi - The Golf Venue Utrecht hebben wij met passie en toewijding verschillende keramische vloer- en wandoplossingen en PVC-vloeren gerealiseerd. Deze hoogwaardige vloer- en wandafwerkingen bieden niet alleen functionaliteit, maar voegen ook een verfijnde uitstraling toe aan de verschillende ruimtes. Wij zijn trots dat wij een essentiële rol hebben gespeeld in het vormgeven van deze unieke locatie.

Benieuwd naar ons totaalconcept of wilt u meer informatie?

Regge Tegels & Vloeren biedt een totaalconcept aan, dit houdt in dat wij u graag al het werk uit handen nemen. Zo geven wij bijvoorbeeld graag advies en inspiratie om de vloer- en/of wandafwerking te kunnen vinden die past bij uw smaak en wensen. Ontdek hoe wij ook uw project kunnen verrijken met hoogwaardige vloer- en wandafwerkingen en neem contact met ons op voor een advies op maat. Uiteraard heten wij u ook graag van harte welkom in onze showroom, waar onze verkoopadviseurs voor u klaarstaan.

Interieurontwerp: Kaja

Fotografie:Fotografie Mike Rikken

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen