Ragno Calce

De Ragno Calce is een bijzondere tegelcollectie. De Calce keramische tegel heeft namelijk het uiterlijk van een vintage look baksteen. Dit is uniek binnen de tegelcollecties, hetgeen deze tegels ook uniek maakt. De Calce is een perfecte uitkomst voor wie op zoek is naar een baksteenlook in de vorm van keramiek.

Regge Tegels & Vloeren kan de Calce aanbieden tegen een scherpe prijs samen met advies op maat. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ragno Calce collectie

Het uiterlijk van de Calce collectie is gebaseerd op baksteen in vintage stijl die nog steeds een eigentijdse uitstraling heeft, in het formaat 7×28 cm. Calce reproduceert het effect en oppervlak van bakstenen met een “sagramatura”-afwerking, in smaakvolle, neutrale tinten. De Ragno Calce collectie is uitstekend geschikt voor degene die iets unieks in een ruimte wil creëren.

Calce toepassing

Een onberispelijke bekleding die een aantrekkelijk karakter geeft aan badkamers, slaapkamers, keukens en woonkamers. De bekleding zorgt voor een continu effect, zelfs bij het afdekken van hoeken, voor een nog realistische indruk.

Calce kleuren en afmetingen

De Calce is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Calce Panna
– Calce Perla
– Calce Puro
– Calce Nocciola
– Antracite
– Nero

Afmeting:
7×28 cm

Ragno Calce kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan de Calce aanbieden tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Kijk ook eens op de pagina van Ragno buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Calce collectie