Sant'Agostino Nature

De Sant’ Agostino Nature is een zeer uitgebreide serie keramisch parket geïnspireerd op natuurlijke houtlook trends. De subtiele kenmerken van hout in de tegel vormen in zijn geheel een prachtig stijlvol geheel zonder eentonig te lijken. Enkele tegels maken gebruik van wat hardere kleurvariaties in het oppervlak om het effect van natuurlijke barsten en knoesten van hout te simuleren.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijs, of kom voor advies langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Sant’ Agostino Nature collectie

De Sant’Agostino Nature heeft alles van hout in zich, maar dan in de praktische voordelen van keramiek. Hierdoor heeft dit keramisch parket wel de fraaie, natuurlijke uitstraling van hout maar niet de nadelen van echt hout. Zo heeft de Nature weinig onderhoud nodig en is de tegel ook nog eens kleur, kras en slijtvast! Dus neem met de Sant Agostino de prachtige uitstraling van hout zonder hier de nadelen van echt hout bij te hebben!

Nature kleuren en afmetingen:

De Nature collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Nature White
– Nature Bisque
– Nature Honey
– Nature Grey
– Nature Brown

Afmetingen:
9.5×60 cm, 15×120 cm, 30×30 cm, 20×120 cm, 33×120 cm

Sant’Agostino Nature kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Sant’ Agostino tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien in advies en de scherpste prijs!

Bent u geïnteresseerd in de Sant’Agostino Nature of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Nature collectie