Del Conca Climb

De Del Conca Climb is een collectie keramische tegels met een niet van echt te onderscheiden, natuursteenlook. In de Climb collectie is ieder detail dat natuursteen zo bijzonder maakt, overgenomen in een keramische tegel. Door de combinatie van de kwaliteit van keramiek, en uitstraling van natuursteenlook is de Del Conca Climb een ideale uitkomst! Meer informatie? Lees dan hier meer, of bekijk direct afbeeldingen van deze collectie.

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Enkele afbeeldingen van deze collectie:


Climb Bianco


Climb Nero en Grigio


Climb Noce en Grigio


Climb Grigio

Lees meer over Del Conca Climb

Del Conca Climb collectie

De Climb collectie van geeft een natuursteenlook in zijn puurste vorm weer. Door goed te letten op details die het karakter van natuursteen, is er met deze collectie een prachtige immitatie van natuursteen neergezet. Het natuursteen dat de basis van deze collectie vormt, is door Del Conca weergegeven in 4 kleurvariaties die lopen van donker tot licht, om aan meerdere wensen te kunnen voldoen. Door het keramisch materiaal, gaat deze serie ook nog eens veel langer mee dan natuursteen en behoud het uiteraard uitstraling.

Climb toepassing

De Climb is door de hoge kwaliteit in allerlei ruimtes toe te passen, denk hierbij in woonhuizen aan badkamers, keukens of woonkamers. Maar ook commerciele ruimtes die een prachtige natuursteenlook nodig hebben, kunnen gebruik maken van de mogelijkheden van de Climb.

Climb kleuren en afmetingen

De Climb is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Climb HCL 10 Bianco
– Climb HCL 9 Noce
– Climb HCL 5 Grigio
– Climb HCL 8 Nero

Afmetingen:
80×80 cm, 60×60 cm, 40×90 cm, 30×60 cm

Heeft u interesse in deze collectie?

Heeft u interesse in deze collectie keramische tegels van Del Conca? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom.

Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!