Del Conca Upgrade

De Del Conca Upgrade is een moderne serie keramische tegels, met een strakke cementlook als uitstraling. Deze cementlook inspiratie is gehaald uit oude fabrieksvloeren en omgezet in een fraaie serie keramische wand- en vloertegels. Perfect om iedere ruimte een elegant design te geven.

Een scherpe prijs ontvangen voor de Del Conca Upgrade? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie over deze collectie. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Del Conca Upgrade collectie

De Upgrade collectie van Del Conca Tegels zet het cementeffect van oude fabrieken om in een moderne collectie keramische tegels. In de tegels zelf zit licht kleurverschil, waardoor de vloer niet een uniform geheel vormt maar juist een levendig effect geeft. Deze cementlook is verkrijgbaar in vier kleurschakeringen. De dikte van de tegels is 10 of 8,5 mm. Ook heeft de Del Conca Upgrade een afwerking van 20 mm (Upgrade Outdoor) die buiten gebruikt kan worden.

Toepassing Upgrade

De Del Conca Upgrade kan overal worden toegepast doordat de serie gemaakt is van keramiek. Wanneer u in een ruimte het gevoel van een moderne uitstraling wil creëeren, is de Upgrade collectie van Del Conca zeker het overwegen waard! De betonlook vloertegels passen perfect in hedendaagse interieurs.

Kleuren en afmetingen

De Del Conca Upgrade is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Upgrade Bianco
  • Upgrade Grigio
  • Upgrade Marrone
  • Upgrade Antracite

Afmetingen:

30x30 cm, 30x60 cm, 40x80 cm, 60x60 cm, 80x80 cm

Meer informatie over de Del Conca Upgrade?

Meer informatie over deze collectie? Regge Tegels & Vloeren geeft u graag advies over de Del Conca Upgrade tegels. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op voor meer informatie. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze serie