Del Conca Stone Edition

Met de Del Conca Stone Edition betreedt u de betoverende wereld van natuursteen vereeuwigd in de vorm van prachtige keramische tegels. Deze collectie is een eerbetoon aan de schoonheid en duurzaamheid van echte natuursteen, maar biedt het voordeel van gemakkelijk onderhoud van keramiek samen met een brede variëteit aan ontwerpmogelijkheden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan om een scherpe prijsopgave te ontvangen. Of neem contact met ons op voor meer informatie over de Del Conca Stone Edition.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Del Conca Stone Edition collectie

De collectie Del Conca Stone Edition is een collectie die een natuursteen look biedt voor ieder interieur. Of u nu een rustieke charme in uw interieur wilt brengen of een strakke, moderne uitstraling nastreeft, Del Conca Stone Edition heeft voor elk ontwerpthema een geschikte oplossing. Deze Del Conca tegels zijn verkrijgbaar in verschillende texturen, kleuren en patronen, waardoor u de vrijheid heeft om uw ideale stijl te creëren.

De natuurlijke steensoorten binnen de collectie

Del Conca Stone Edition biedt een scala aan texturen voor degenen die de charme van een stenen vloer wensen. De Stone Edition is verkrijgbaar in vier texturen en biedt de warme uitstraling van een stenen vloer. Pietra Pece interpreteert een stenen bekleding voor interieurs die behandeld is met poeders en donkere pigmenten en onderscheidt zich door een reliëfeffect met hoge en lage punten. Travertijn herinterpreteert het sedimentgesteente Romeins travertijn, waarin kleine insluitsels van fossielen een textuur creëren die doet denken aan materialen die zich in de loop van de tijd hebben opgehoopt. Breccia Grey is een stenen plaat die lijkt op grijs steen, met witte aders die veranderlijke patronen tekenen, net zoals in natuursteen. Pietra di Borgogna, de meest erkende Franse steen ter wereld, is beige van kleur en wordt al eeuwenlang gebruikt in de architectuur. Deze vele mogelijkheden zorgt ervoor dat de Del Conca Stone Edition een natuursteen voor ieder ontwerp in zich heeft. De afmetingen van de collectie zijn:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x260 cm.

De Del Conca Stone Edition keramische natuursteenlook tegels bij Regge Tegels & Vloeren

De keramische natuursteenlook tegels uit de collectie Del Conca Stone Edition bieden wij u bij Regge Tegels & Vloeren graag aan tegen een scherpe prijs en met goed advies. Hiervoor bent u altijd van harte welkom bij ons in de showroom. Of bel of mail ons gerust voor meer informatie. Met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar de Del Conca Stone Edition tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de collectie