Panaria Borealis

De Panaria Borealis is een collectie keramische houtlook tegels, oftewel keramisch parket. De Borealis collectie is geïnspireerd op eikenhout, vanwege de intense natuurlijkheid en harmonieuze kleurcontrasten van het eikenhout. Deze kenmerken zijn tot in klein detail verwerkt in de Panaria Borealis collectie.

Heeft u interesse in de Borealis collectie? Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag en voorziet u daarbij in een scherpe prijs. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor meer informatie, of neem direct contact met ons op. U kunt ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen om direct een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Panaria Borealis collectie

De Panaria Borealis bestaat uit een natuurlijke selectie van kleurvariaties en tekeningen van eikenhout. Deze kleuren en tekeningen zijn zorgvuldig gecombineerd om de kenmerken van eikenhout, zoals nerven en kleurschakeringen, tot in het kleinste detail naar voren te laten komen. De Panaria Borealis collectie is te verkrijgen in 4 kleurvariaties en 3 afmetingen. Ook heeft deze collectie een speciale 2 cm afwerking voor buitenruimtes. Gebruik dit keramisch parket in alle ruimtes.

Mogelijkheden voor buiten

Door de 2 cm afwerking is de Panaria Borealis collectie voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Voorzie iedere tuin en terras van een natuurlijk en rustig karakter samen met de voordelen van keramiek door de Panaria Borealis toe te passen. De houtlook terrastegels geven rustiek karakter voor alle wensen.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie van Panaria Tegels kan worden verkregen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Borealis Inari
  • Borealis Abisko
  • Borealis Donegal
  • Borealis Alta

Afmetingen:
20×120 cm, 20×180 cm, 30×180 cm

De outdoor afwerking van deze collectie is verkrijgbaar in dezelfde kleuren maar enkel in het formaat 40×120 cm.

De Panaria Borealis kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie en/of advies van onze verkopers over de Panaria Borealis tegels? Neem dan direct contact met ons op, of kom eens langs bij ons in de showroom. Voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Bent u architect of designer? Of met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie: