PVC Vloer Woonkamer

PVC Vloeren in de woonkamer zijn veelgekozen vloeren in woonkamers van de woningen. PVC als materiaal heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele vloerbedekkingen zoals tapijt, houten vloeren of tegels. En zorgen voor een prachtige basis voor het interieur van de woonkamer. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van PVC vloeren in de woonkamer bij ons in de showroom.

Bent u benieuwd naar een totaalprijs voor een nieuwe PVC vloer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Waarom kiezen voor een PVC vloer in de woonkamer?

Bent u op zoek bent naar een duurzame, gemakkelijk te onderhouden vloerbedekking voor uw woonkamer? Overweeg dan zeker een PVC-vloer in de woonkamer. Dit materiaal biedt vele voordelen zoals de verschillende ontwerpmogelijkheden en de kwalitatieve voordelen van PVC vloeren. Bovendien is PVC alsvloerbedekking betaalbaar en gaat het vaak lang mee zonder al te veel onderhoud. Deze kenmerken maken PVC vloeren ideaal voor gebruik als woonkamer vloer. Ook de vele variaties waarin PVC vloeren voor de woonkamer verkrijgbaar zijn, maakt deze vloerafwerking geliefd!

Pas uw woonkamer PVC vloer aan naar wens

Er zijn talloze ontwerpen, patronen en kleuren beschikbaar aan PVC vloeren voor de woonkamer in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren. Met deze variatie aan keuze is het eenvoudig is om de juiste vloer te vinden die past bij uw woonkamer interieur en uw persoonlijke smaak. PVC-vloeren kunnen bijvoorbeeld hout- of steenachtige uitstralingen hebben, of kunnen in felle kleuren worden gemaakt voor een meer moderne look. Het is ook mogelijk om PVC-vloeren te combineren met tapijttegels of een kleed voor extra comfort. Ook bent u verzekerd van een hoge kwaliteit aan PVC vloeren in de woonkamer met een PVC vloer van Regge Tegels & Vloeren. Omdat wij enkel werken met A-kwaliteit PVC merken!

PVC Visgraat woonkamer

Visgraat vloeren zijn al eeuwenlang een favoriet in de woninginrichting en hebben onlangs een comeback gemaakt in moderne interieurs. PVC-visgraat vloeren bieden alle voordelen van PVC-vloeren en geven een extra vleugje stijl aan het interieur van de woonkamer. Een PVC visgraat vloer voegt een klassieke uitstraling toe aan uw woonkamer. Het patroon van de visgraat creëert een elegante en verfijnde uitstraling die past bij verschillende interieurstijlen. Met verschillende ontwerpmogelijkhede is het de perfecte keuze voor een modern interieur. Ook PVC visgraat voor de woonkamer is naar uw wens aan te passen.

Combineer uw woonkamer vloer met vloerverwarming

PVC is als kunststof materiaal een goede geleider voor de warmte van vloerverwarming. Het materiaal geleid de warmte goed en houdt de warmte ook vast. Bent u op zoek naar een vloer die goed te combineren is in de woonkamer met vloerverwarming? Denk dan eens na over een PVC vloer in de woonkamer. Bij Regge Tegels & Vloeren geven wij u hier graag meer advies over de mogelijkheden van vloerverwarming in combinatie met een PVC vloer in de woonkamer. Of lees hier meer over PVC met vloerverwarming.

Uw woonkamer PVC vloer kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren geven wij u graag meer informatie over de mogelijkheden van een PVC vloer in de woonkamer. Ook laten wij u graag ons assortiment zien. Hiervoor bent u van harte welkom in de showroom. Heeft u direct een vraag? Dan kunt u altijd bellen of mailen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van ons assortiment