VivaFloors 6880 Visgraat

De VivaFloors 6880 Visgraat is een PVC vloer met een eikenhout. De eikenhouten look van de 6880 Visgraat heeft een vergrijsde kleur gekregen. Dit geeft de serie een landelijke look. De VivaFloors 6880 Visgraat is bruikbaar voor de vloeren in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Of neem voor meer informatie over deze serie contact met ons op. Een bezoek brengen aan onze showroom kan natuurlijk ook. Hier adviseren de verkoopmedewerkers u graag.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

VivaFloors 6880 Visgraat serie

De VivaFloors 6880 Visgraat is onderdeel van de VivaFloors 6800-series. Deze series hebben een eikenhouten look. De 6880 Visgraat is de vergrijsde afwerking van de eikenhouten look. En daarnaast is de look hierbij gecombineerd met het visgraat motief. Dit motief is prachtig om een meer leven aan een vloer te geven. De IVivaFloors 6880 Visgraat is enkel verkrijgbaar als lijmvariant. De afmeting van de PVC-stroken is 15,24x60,96 cm. Ook kan deze serie recht gelegd worden. Dit is de VivaFloors 6880 lange plank.

Technische specificaties

  • Enkel verkrijgbaar als lijm PVC
  • Afmeting: 15,24x60,96 cm
  • Dikte toplaag: 0,55 mm
  • Combinatie met vloerverwarming: Ja

De VivaFloors 6880 Visgraat kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u benieuwd naar scherpe prijzen voor de VivaFloors 6880 Visgraat? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen of een bezoek aan de showroom brengen. Voor meer informatie direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. Met een zakelijk project bezig en op zoek naar meer informatie over deze serie PVC-vloeren? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie