Vivafloors 8360 Visgraat

De Vivafloors 8360 Visgraat is een serie houtlook PVC met de natuurgetrouwe look van eikenhout. De look van eikenhout wordt met de 8360-serie levensecht weergegeven door de natuurlijke noesten en barsten tot in klein detail over te nemen. Het visgraat motief van de Vivafloors 8360 visgraat geeft deze eikenhout look een klassieke stijl.

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag een scherpe prijs voor de 8360 Visgraat-serie. Vraag voor deze scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over deze serie contact met ons op. Een bezoek brengen aan onze showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Vivafloors 8360 Visgraat Serie

De Vivafloors 8360 Visgraat serie heeft een landelijke eikenhout serie met het klassieke motief van visgraat. De afmeting van de PVC stroken is 15,24x60,96 cm. De dikte van de stroken is 2,5 mm en de toplaag is 0,55 mm dik. Deze toplaag van 0,55 mm zorgt voor een slijtbestendige PVC Vloer. De Vivafloors 8360 Visgraat is dryback PVC en moet dus verlijmd worden op een vloer. Naast deze mogelijkheid van visgraat PVC kan heeft de 8360-serie een versie met lange plank om recht gelegd te worden. Bekijk hier de Vivafloors 8360 Lange Plank.

Geef uw houtlook vloer een actieve afwerking

Visgraat vloeren zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden vanwege de levendigheid die wordt meegebracht door dit motief. In combinatie met een levensechte houtlook PVC zal de Vivafloors 8360 visgraat niet snel saai worden en gaat u helemaal mee met de stijltrends van de laatste jaren. Visgraat PVC past hier perfect in.

De voordelen van Vivafloors PVC:

  • Geluiddempend
  • Hygiënisch
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Warm en sfeervol
  • Slijtvast
  • Vochtbestendig
  • Natuurgetrouw
  • Recyclebaar
  • Geschikt voor vloerverwarming

Vivafloors 8360 Visgraat bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag een goed advies op maat samen met de scherpste prijs bij de keuze voor deze serie visgraat PVC. Kom eens langs bij ons in de showroom voor dit advies van onze verkopers, of neem direct contact met ons op. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar de VivaFloors 8360 Visgraat? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de 8360 Visgraat-serie