Kom inspiratie op doen voor uw PVC Vloer in onze showroom

U bent op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Dan wilt u natuurlijk PVC vloer inspiratie op doen en meer informatie krijgen over de mogelijkheden. Kom dan eens langs bij Regge Tegels & Vloeren in de showroom. Hier hebben wij diverse collecties PVC Vloeren uit ons assortiment liggen. En staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar met advies! U kunt onze showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u toch een afspraak inplannen voor uw showroombezoek? Ook dat is mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Ook voor vragen kunt u ons altijd even bellen of mailen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

PVC vloer inspiratie op doen bij ons in de showroom

Wanneer u een nieuwe (PVC) vloer wilt uitkiezen wilt u natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn. Uit welke formaten kan ik kiezen, welke legmotieven zijn er mogelijk, wat zijn de variaties aan kleuren? Of vragen over extra mogelijkheden zoals vloerverwarming of het laten leggen van uw nieuwe vloer. Regge Tegels & Vloeren beantwoordt graag al uw vragen hierover bij ons in de showroom. Een deel van ons assortiment aan PVC vloeren tonen wij in de showroom, ook op extra grote oppervlaktes. Ook zijn onze verkoopmedewerkers hier aanwezig. Zij staan graag voor u klaar met advies en meer informatie. Zo komen we samen tot de vloer die perfect aansluit op uw wens. Kom uw nieuwe PVC vloer dus uitzoeken in de showroom van Regge Tegels & Vloeren.

Bekijk de mogelijkheden qua stijlen en designs

Onze showroom biedt een diverse selectie PVC vloeren, variërend van natuurgetrouwe hout- en steendesigns tot eigentijdse patronen en kleuren. Of u nu de warmte en authenticiteit van een houten vloer wilt, de strakke look van beton prefereert, of juist een uniek en modern patroon wilt, wij hebben de perfecte PVC vloer die bij uw interieur past.

Persoonlijk advies

Wanneer u PVC vloer inspiratie op doet, wilt u natuurlijk ook persoonlijk advies op maat ontvangen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste PVC vloer voor uw woning. Of u nu hulp nodig heeft bij het selecteren van de juiste kleur, patroon of afwerking, wij zijn er om u te helpen bij elke stap van het proces.

Ook voor zakelijke projecten

Bent u bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar een PVC vloer? Ook dan kunt u bij ons in de showroom langskomen voor advies en meer inspriatie. Voor zakelijke projecten kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Inspiratie voor PVC vloeren zonder afspraak

U wilt PVC vloer inspiratie op doen? Breng dan zonder afspraak een bezoek aan de showroom van Regge Tegels & Vloeren. Onze showroom is te bezoeken zonder afspraak. Wilt u liever toch een afspraak maken? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Hiervoor kunt u ons altijd bellen of mailen. De showroom is gevestigd aan de Bleek 3 in Enter.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen