PVC Vloer Keuken

Een keuken is het hart van een huis of project, waar culinaire creaties tot leven komen en waar familie en vrienden samenkomen. Het kiezen van de juiste vloerbedekking voor de keuken is essentieel. Een PVC keukenvloer biedt tal van voordelen die deze ruimte transformeren tot een functionele en stijlvolle plek. Kom inspiratie en advies over de mogelijkheden van een PVC keuken vloer op doen bij ons in de showroom. Of vraag om een scherpe prijsopgave voor een PVC vloer te ontvangen geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Naast het leveren van de keuken vloer kunnen wij deze ook leggen. Om u volledig te kunnen ontzorgen!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Waarom kiezen voor een PVC vloer keuken

Een PVC vloer in de keuken wordt speciaal ontworpen om de uitdagingen van deze omgeving aan te kunnen. De PVC vloeren zijn bestand tegen morsen, vlekken en dagelijks gebruik. Waardoor het een duurzame keuze is voor drukke keukens. Bovendien is een keukenvloer van PVC eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, wat essentieel is in een ruimte waar hygiëne van groot belang is. Bovendien is PVC comfortabel om op te staan, wat het bereiden van maaltijden en keukenwerkzaamheden aangenamer maakt. Vooral als u langere tijd in de keuken doorbrengt. Het heeft ook geluiddempende eigenschappen, wat de keuken tot een rustigere en gezelligere plek maakt.

Kies de PVC keuken vloer naar uw smaak

Een ander voordeel van PVC in de keuken is de veelzijdigheid van het materiaal. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen, zodat je de perfecte keuken PVC vloer kunt kiezen die past bij jouw stijl en interieur. Of u nu gaat voor een houtlook, steenachtig effect, of een effen kleur, er is een PVC vloer die bij uw keuken past. Daarom zijn PVC keuken vloer ideaal om ingepast te worden in het interieur van uw keuken.

Een PVC keukenvloer combineren met vloerverwarming

Wilt u ook vloerverwarming in uw keuken? Dan is een PVC vloer in keuken ook goed te combineren. PVC is namelijk een zeer goede geleider van de warmte die vloerverwarming geeft. Daarom wordt een PVC vloer in de keuken vaak gecombineerd met vloerverwarming. Ook het leveren van vloerverwarming in combinatie met een PVC vloer is mogelijk bij Regge Tegels & Vloeren. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden ook eens op onze pagina over PVC vloeren met vloerverwarming.

Laat uw keukenvloer ook leggen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u niet enkel een scherpe prijs voor PVC keukenvloeren. Wij nemen u ook graag het werk omtrent het leggen uit handen. U kunt daarom bij ons uw PVC vloer voor de keuken inclusief het leggen aanschaffen. Onze ervaren vakmensen kunnen de vloer in de keuken helemaal naar wens leggen. Waardoor u verzekerd bent van een fraai eindresultaat naar wens.

PVC Vloer horeca keuken

Ook bij zakelijke projecten zoals de PVC vloer voor een horeca keuken kunt u bij Regge Tegels & Vloeren langskomen. Wij hebben bij vele projecten mogen adviseren over de PVC vloer van een horeca keuken. En kunnen dus ook bij uw horcea project meedenken. Neem bij horeca of voor andere zakelijk projecten contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Een PVC keukenvloer kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij een een ruim assortiment een PVC vloeren die voor de keuken geschikt zijn. Dit assortiment kunt u bij ons in de showroom komen bekijken. En hier geven onze verkoopmedewerkers u ook graag advies over de mogelijkheden. Wanneer u direct een vraag heeft kunt u ons ook bellen of mailen. Of neem hier contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van ons assortiment