Weense Punt Vloer

De Weense punt vloer is een tijdloze en klassieke keuze voor het verfraaien van uw interieur. Dit iconische patroon voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte, waardoor het een populaire keuze is voor zowel moderne als traditionele interieurs. Het kenmerkende diagonale legpatroon van de Weense punt creëert een prachtig visgraatmotief dat de ruimte optisch vergroot en een gevoel van diepte en dimensie toevoegt aan de vloer. Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij diverse Weense punt vloeren aan in het assortiment, voornamelijk in de vorm van PVC vloeren. U bent van harte welkom bij ons in de showroom om deze vloeren te bekijken. Of vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan voor een scherpe prijspogave!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat is een Weense punt vloer?

Een Weense punt is een vloerlegpatroon waarbij PVC stroken of tegels diagonaal worden gelegd, waardoor ze een soort visgraatmotief vormen. Dit patroon dankt zijn naam aan de stad Wenen, waar het in veel historische gebouwen te vinden is. In deze stad wordt deze vloerafwerking al eeuwenlang gebruikt en staat bekend om zijn klassieke elegantie en tijdloze uitstraling. Weense punt vloeren worden vaak geassocieerd met luxe en verfijning en zijn een populaire keuze voor zowel moderne als traditionele interieurs. Ze voegen een vleugje grandeur toe aan elke ruimte en kunnen worden gemaakt van verschillende materialen zoals keramiek en PVC.

Weense Punt PVC vloeren

Een Weense punt vloer wordt vaak gelegd met het materiaal PVC. Weense punt PVC is een duurzaam en veelzijdig materiaal dat wordt gebruikt voor vloerbedekking. Deze PVC vloeren repliceren vaak de uitstraling van traditionele houten Weense punt vloeren, maar bieden extra voordelen zoals waterbestendigheid, krasbestendigheid en eenvoudig onderhoud. Weense punt PVC vloeren zijn daarom een ​​populaire keuze voor woningen en commerciële ruimtes waar duurzaamheid en gemak belangrijk zijn, terwijl toch de elegante uitstraling van een klassiek visgraatpatroon behouden blijf

Ga voor een tijdloze look

Een Weense punt vloer is een tijdloze keuze die een vleugje klassieke elegantie toevoegt aan elk interieur. Dit verfijnde patroon, waarbij de tegels of planken diagonaal worden gelegd, creëert een subtiel visgraatmotief dat een gevoel van ruimtelijkheid en grandeur geeft aan elke kamer.

Hoe wordt een Weense punt vloer gelegd?

Een Weense punt vloer wordt gelegd door de tegels of planken diagonaal te plaatsen, waarbij ze een visgraatpatroon vormen. Dit proces begint meestal in het midden van de ruimte en werkt vervolgens naar buiten toe. De hoeken van het materiaal wordt gesneden om perfecte hoeken te creëren, waardoor het patroon strak en symmetrisch blijft. Na het leggen wordt het materiaal vastgelijmd of vastgeklikt en vervolgens gevoegd indien nodig. Dit zorgt voor een stevige en duurzame vloer met een tijdloze uitstraling. Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u uw vloer ook inclusief het leggen aanschaffen!

Weense punt vloer kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u eenvoudig een Weense punt vloer kopen, een klassieke keuze die elegantie toevoegt aan elke ruimte. Ons uitgebreide assortiment biedt diverse opties van hoogwaardige kwaliteit Weense punt PVC vloeren. Of u nu op zoek bent naar een vloer voor uw woonkamer, keuken, hal of een andere ruimte, bij Regge Tegels & Vloeren vindt u gegarandeerd een vloer die aan uw wensen voldoet. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de perfecte Weense punt vloer voor uw project. U bent hiervoor van harte welkom in onze showroom aan de Bleek 3 in Enter. Heeft u direct een vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van ons assortiment