Provenza Zerodesign

Provenza Zerodesign is een tegelserie die terug gaat naar de natuur. De tegels hebben een natuurlijke uitstraling die zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid zit. De natuurlijke invloeden van weer en wind op de elementen zijn zichtbaar, wat de tegels nog prachtiger maakt. Pure natuur, met pure natuurlijke kleuren, dat is waar de Provenza Zerodesign in uitblinkt!

Interesse in deze collectie van Provenza Tegels? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Of kom eens langs in onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Zerodesign collectie

Met zes verschillende natuurlijke kleuren neemt de Provenza Zerodesign u mee naar een plek die ver buiten de bewoonde wereld staat. Deze kleuren geven allen een iets ander effect aan de Zerodesign. Hiermee is er voor elke consument ook nog een keuze binnen de collectie. De Provenza Zerodesign is een toevoeging voor een woning waarin geleefd mag worden!

De Provenza Zerodesign kleuren en afmetingen:

Series:
– Zerodesign Asian Grey
– Zerodesign Bolivian White
– Zerodesign Gobi Grey
– Zerodesign Indian Beige
– Zerodesign Salar White
– Zerodesign Thar Beige

Afmetingen:
30×60 cm, 45×90 cm, 60×120 cm

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in Provenza Zerodesign of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Zerodesign collectie