Sicis Iridium

De Sicis Iridium is een collectie glasmozaïek, bruikbaar voor vloer en wand. In deze collectie glasmozaïek zijn vele kleuren verwerkt die zelf ook weer licht in kleur kunnen variëren. Deze variatie aan kleur maakt het Sicis Iridium mozaïek exclusief. Deze stijl en sfeer wordt dan ook overgebracht naar ieder oppervlak waar het Iridium mozaïek gebruikt wordt.

Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor Sicis Iridium glasmozaïek? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Als dealer van Sicis kan Regge Tegels & Vloeren u voorzien van advies op maat samen met scherpe prijzen. U bent dan ook van harte welkom bij ons in de showroom om inspiratie op te doen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Sicis Iridium Glasmozaïek collectie

De Sicis Iridium is een collectie glasmozaïek in vierkante vorm. Deze serie is in tientallen variaties aan kleur te verkrijgen. Dit zijn de kleurvariaties Calicantus, Crocus, Dahlia, Daisy, Fern, Hyacinth, Iris, Lilium, Marigold, Mint, Orchis, Periwinkle, Petunia en Zinnia. Deze kleurvariaties zijn zelf vaak ook weer in enkele tintverschillen te verkrijgen. Het vierkante mozaïek zelf heeft een formaat van 15x15 mm. Het Sicis Iridium mozaïek is verwerkt op matjes van 29,5x29,5 cm en heeft een dikte van 4 mm.

Voor vloer en wand

Sicis Iridium mozaïek kan op vloer en wand worden gebruikt, maar is het best toepasbaar op wandoppervlaktes voor een exclusieve uitstraling. Wanneer de Sicis Iridium op de vloer gebruikt wordt, raden wij aan om dit niet te doen in ruimtes die druk belopen worden.

Sicis Iridium bij Regge Tegels & Vloeren

Als dealer van Sicis kan Regge Tegels & Vloeren u voorzien in een scherpe prijs voor het Sicis Iridium mozaïek, samen met een bijpassend advies van onze verkoopmedewerkers. Voor een prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij vragen of voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Met een zakelijk project bezig en denkt u na over het gebruik van Sicis? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen