Hongaarse Punt

Hongaarse Punt is het legmotief van keramisch parket of een PVC vloer. Het motief van Hongaarse Punt staat bekend om de elegantie die het geeft aan houtlook. Hierdoor wordt met het Hongaarse Punt motief een authentieke sfeer gecreeerd in iedere ruimte.

Hongaarse Punt

Hongaarse Punt is het legmotief van keramisch parket of een PVC vloer. Het motief van Hongaarse Punt staat bekend om de elegantie die het geeft aan houtlook. Hierdoor wordt met het Hongaarse Punt motief een authentieke sfeer gecreerd in iedere ruimte.

Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag over een vloer met Hongaarse Punt. Kom hiervoor gerust eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op. Voor een prijsopgave kunt u ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Enkele Hongaarse Punt vloeren uit ons assortiment

Wat is een Hongaarse Punt Vloer?

Hongaarse Punt vloer is niet een vloer op zich, maar het motief waarin een vloer verwerkt wordt. PVC of keramisch parket kan dus in Hongaarse Punt worden verwerkt. Het motief van Hongaarse punt wordt al zeer lang gebruikt vanwege de elegante uitstraling wat dit motief met zich meebrengt. Dit patroon werd altijd gebruikt in klassieke en luxe ruimtes. Met de combinatie van de rustieke uitstraling van houtlook kan de Hongaarse Punt vloer een eyecatcher worden in iedere ruimte.

PVC met Hongaarse punt

De meest gekozen mogelijkheid om Hongaarse Punt in te verwerken is tegenwoordig PVC. De houtlook van PVC past dan ook perfect bij de Hongaarse punt. Naast de uitstraling van PVC is ook het leggemak een groot voordeel. Hongaarse punt kan namelijk makkelijk verwerkt worden met PVC.

Keramisch parket Hongaarse Punt

Naast PVC, kan Hongaarse punt ook in de vorm van keramiek worden verwerkt met keramisch parket. Het voordeel hiervan is de kracht van het keramische materiaal, dat ervoor zorgt dat iedere vloer kleur, kras en slijtvast wordt en ook nog eens onderhoudsarm.

Het verschil tussen Hongaarse Punt en een Visgraat Vloer

Hongaarse punt en visgraat lijken op elkaar, toch zijn deze motieven we degelijk verschillend. Zo worden de planken bij een visgraat vloer in een hoek van 90 graden tegen elkaar gelegd, terwijl dit bij Hongaarse punt in een hoek van 45 of 60 graden wordt gedaan. Hierdoor is er bij Hongaarse punt een duidelijke 'sergeantstreep' zichtbaar, die er bij een visgraat vloer niet is.

Kom eens langs bij ons in de showroom.

Wilt u inspiratie op doen voor Hongaarse punt? Regge Tegels & Vloeren heeft zowel keramisch parket als PVC in Hongaarse punt in het assortiment. Kom dit gerust eens bekijken bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op voor meer informatie. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen