Fondovalle Stone Icons

De Fondovalle Stone Icons, een prachtige nabootsing van natuursteen in de vorm van hoogwaardig keramiek. Deze keramische tegel brengt het rustige en natuurlijke gevoel van natuursteen tot in de kleinste details naar voren. De kleuren binnen deze serie zijn uitstekend gekozen. Door deze kleurvariaties wordt het natuursteen effect alleen maar vergroot.

Regge Tegels & Vloeren kan Fondovalle tegels tegen de scherpste prijs aanbieden. Vraag nu direct een offerte aan voor deze scherpste prijs. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom. Meer informatie? Lees dan hier meer over de Stone Icons of neem contact met ons op.

Afbeeldingen van de Stone Icons collectie

Fondovalle Stone Icons collectie

De Fondovalle Stone Icons collectie biedt een selectie van de meest zeldzaamste en unieke stenen uit de natuur. Dit natuursteen is hardsteen met een stoer en sterk karakter die verscheidene en duidelijke contrasten en delicate maar soms ook dramatische aders vertonen. Elk stukje oppervlak en textuur heeft een eigen karakter, als een kunstwerk dat door de natuur is gemaakt. Deze karaktervolle tegel is te verkrijgen in 4 donkere en lichte kleurvariaties. Samen met de 4 verschillende afmetingen bestat er binnen deze collectie dus ook nog een ruime keuzemogelijkheid.

Fondovalle Stone Icons toepassing

De natuurlijke uitstraling van natuursteen kan in vele ruimtes tot zijn recht komen. Omdat natuursteen een stoere doch neutrale en rustige look heeft, kent de uitstraling een wijde mogelijkheid tot gebruik. Niet alleen in een woonruimte, maar zeker ook voor bijvoorbeeld een hotel of restaurant is de Stone Icons een goede mogelijkheid. Door de variatie in kleuren en afmetingen kan deze keramische tegel ook nog eens worden aangepast naar smaak en gebruik.

Stone Icons kleuren en afmetingen

De Stone Icons is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Stone Icons Milk
– Stone Icons Moca
– Stone Icons Atlantic
– Stone Icons Cardoso

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

Fondovalle Stone Icons kopen?

Regge Tegels & Vloeren staat in direct contact met de fabriek van Fondovalle. Hierdoor kunnen wij ook de Fondovalle Stone Icons aanbieden voor de scherpste prijs. Benieuwd naar deze scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Of kom langs bij ons in de showroom. U kunt ook contact met ons opnemen.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen