Bisazza Opus Romano

De Bisazza Opus Romano is een collectie mozaiek van Bisazza Tegels. In deze mozaiek collectie zijn vele opvallende kleuren en tekeningen verwerkt. Dit maakt het Opus Romano mozaiek een unieke collectie.

Heeft u interesse in de Bisazza Opus Romano? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Bisazza Opus Romano collectie

De Bisazza Opus Romano bestaat uit vele verschillende mozaiek kleuren, afwerkingen en tekeningen. Dit maakt de Opus Romano collectie zeer gevarieerd en dus is er een ruime keuze. Om de keuze te maken die bij uw project past, adviseert Regge Tegels & Vloeren u graag!

Kleuren en afmetingen

Er zijn 53 verschillende soorten tekeningen binnen deze collectie. Bekijk ze hier allemaal!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie