Bisazza Mozaïek

Mozaïek, de specialiteit van Bisazza. Bisazza mozaïek staat voor veelzijdigheid, kwaliteit, luxe en design! Maak met het mozaiek van Bisazza van elke ruimte een levendig geheel met een eigen sfeer en karakter!

Bisazza Mozaïek toepassingen

Bisazza mozaïek is veelzijdig. Zowel eigentijds als hedendaags en zowel klassiek als modern. Overal biedt het mozaïek van Bisazza een uitkomst. Of het nu gaat om particuliere, commerciële of openbare ruimtes, of zelf buitenruimtes, overal zijn deze luxe en veelzijdige tegels verkrijgbaar.

Bisazza Mozaïek kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van de tegels van Bisazza, dus ook van Bisazza mozaïek. Wij kunnen u hierdoor in advies en de scherpste prijs voorzien!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Bisazza of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!