Bisazza Mozaiek

Mozaïek, de specialiteit van Bisazza. Bisazza mozaïek staat voor veelzijdigheid, kwaliteit, luxe en design. Maak met het mozaiek van Bisazza van elke ruimte een levendig geheel met een eigen sfeer en karakter! De vele verschillende series aan mozaek zullen een keus bevatten die past bij elke wens, samen met de hoogwaardige kwaliteit van de producten. Regge Tegels & Vloeren geeft graag advies over de toepassing van dit mozaïek.

Interesse in een serie mozaiek van Bisazza? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op voor meer informatie. Om direct een scherpe prijs te krijgen voor een collectie van Bisazza, kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Bisazza Mozaïek collecties

De mozaïek collecties van Bisazza zijn zeer uitgebreid. Vele kleuren, vormen en afmetingen zijn verwerkt in deze mozaïek collecties. Zo bevatten de collecties mozaïek van Bisazza voor iedere project mogelijkheden. Ook zijn de collecties van een hoge kwaliteit door de zorgvuldigheid waarmee ze worden geproduceerd. De meeste collecties mozaïek zijn collecties glasmozaïek. Bisazza glasmozaïek geeft de series een extra elegante stijl. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in advies om de juiste keuze te maken binnen de collecties van Bisazza.

Het gebruik van mozaïek van Bisazza

Mozaïek van Bisazza is zeer veelzijdig. Zowel eigentijdse, moderne als klassieke stijlen zijn verwerkt in de collecties. Overal biedt het mozaïek van Bisazza een uitkomst. Of het nu gaat om particuliere, commerciële of openbare ruimtes, of zelf buitenruimtes, overal zijn deze luxe en veelzijdige mozaïek verkrijgbaar. Ook zijn er collecties mozaïek vloertegels en wandtegels voor de toepassing. Als mozaïek wandtegels zijn alle collecties te gebruiken. Als vloertegels zijn de meeste collecties ook te gebruiken, maar dit is wel per collectie afhankelijk. Uit het assortiment zijn bijvoorbeeld de Bisazza Fornasetti, Opus Romano en Ghiaccio populaire series.

Ook voor uw zakelijke projecten

Bisazza mozaïek is een veel gekozen mogelijkheid bij zakelijk projecten. Dit komt vooral door de enorme keus die de collecties mozaïek van Bisazza in zich hebben. Deze keus zorgt er voor dat een zakelijk project aangepast kan worden naar de stijl die gezocht wordt. Voor een zakelijk project op zoek naar Bisazza mozaïek? Regge Tegels & Vloeren is dan ook uw partner! Door onze directe contacten en ervaring met Bisazza mozaïek kunnen wij u voorzien van goed advies over de toepassing. Daarnaast geven wij u scherpe prijzen. Dus bent u architect, designer of met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Bisazza Mozaïek kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van het merk Bisazza, dus ook van Bisazza mozaïek. Wij kunnen u hierdoor in advies en de scherpste prijs voorzien! Bent u benieuwd naar een Bisazza mozaïek prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte. Voor meer informatie en inspiratie bent u natuurlijk ook van harte welkom bij ons in de showroom. Wij staan hier graag voor u klaar.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van het assortiment: