Bisazza Mozaiek

Mozaïek, de specialiteit van Bisazza. Bisazza mozaïek staat voor veelzijdigheid, kwaliteit, luxe en design. Maak met het mozaiek van Bisazza van elke ruimte een levendig geheel met een eigen sfeer en karakter! De vele verschillende series aan Bisazza mozaiek zullen een keus bevatten die past bij elke wens, samen met de hoogwaardige kwaliteit van de producten.

Interesse in een serie mozaiek van Bisazza? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op voor meer informatie. Om direct een scherpe prijs te krijgen voor een collectie van Bisazza, kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Bisazza Mozaiek collecties

De mozaiek collecties van Bisazza zijn zeer uitgebreid. Door deze uitgebreide mogelijkheden aan keuze zit er voor een ieder wel wat tussen. Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in advies om de juiste keuze te maken binnen de collecties van Bisazza.

Mozaïek toepassingen

Bisazza mozaïek is veelzijdig. Zowel eigentijds als hedendaags en zowel klassiek als modern. Overal biedt het mozaïek van Bisazza een uitkomst. Of het nu gaat om particuliere, commerciële of openbare ruimtes, of zelf buitenruimtes, overal zijn deze luxe en veelzijdige tegels verkrijgbaar.

Bisazza Mozaïek kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van de tegels van Bisazza, dus ook van Bisazza mozaïek. Wij kunnen u hierdoor in advies en de scherpste prijs voorzien!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Bisazza of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers, of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van mozaiek collecties van Bisazza: