Spaanse en Italiaanse Tegels

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim en gevarieerd assortiment aan exclusieve Spaanse en Italiaanse (vloer)tegels. Wij importeren de mooiste keramische tegels uit Italië en Spanje en bieden deze voor zeer scherpe prijzen aan. Wilt u meer informatie over Spaanse en Italiaanse tegels? Bel of mail ons dan direct!

Interesse in één van de tegels uit ons assortiment? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. In onze showroom is ook een groot deel van ons assortiment aan Spaanse en Italiaanse Tegels te bekijken. Kom gerust eens langs en krijg direct advies van onze verkoopmedewerkers.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Tegels uit Italie of Spanje

De Zuid-Europese landen als Italie en Spanje zijn de toplanden op het gebied van keramische tegels. In deze landen zitten de meest toonaangevende producenten van keramische vloer- en wandafwerkingen. De tegels uit deze landen staan bekend om 2 factoren: De vooroplopende designs en de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal. De designs worden ontwikkeld door speciale tegeldesigners die zowel kijken naar nieuwe oplossingen als naar traditionele en klassieke afwerkingen. De kwaliteit van Spaanse en Italiaanse tegels wordt gewaarborgd door geavanceerde productietechnologien die nog altijd worden verbeterd. De combinatie van design, stijl en kwaliteit maakt tegels uit Italie en Spanje de populairste op de markt!

Exclusieve Spaanse en Italiaanse tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Spaanse en Italiaanse tegelmerken staan bekend om hun prachtige, unieke designs en innovatieve ontwerptechnieken. Hierdoor brengen deze tegelmerken een ruime variatie op de markt aan hoogwaardige keramische tegels. Keramische tegels hebben een hoge kwaliteit en door de innovatieve productietechnieken hebben deze keramische tegels een levensechte look. Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim assortiment aan exclusieve Italiaanse en Spaanse tegelmerken. Kom gerust eens langs in onze showroom!

De bekendste merken uit Italie zijn Atlas Concorde Tegels, Flaviker Tegels, Marazzi Tegels en Ragno Tegels. Uit Spanje zijn de merken Grespania en Sant'Agostino Tegels.

Scherpe prijs en snelle levering van Spaanse en Italiaanse Tegels

Regge Tegels & Vloeren staat direct in contact met de producenten van keramische tegels uit Spanje en Italie. Door deze directe lijnen met de producenten kunnen wij de tegels snel leveren samen met een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar deze scherpe prijzen? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan. Neem contact met ons op voor meer informatie en bij vragen.

Bent u architect, designer of ontwerper? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van ons assortiment