Spaanse en Italiaanse Tegels

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim en gevarieerd assortiment aan exclusieve Spaanse en Italiaanse (vloer)tegels. Wij importeren de mooiste keramische tegels uit Italië en Spanje en bieden deze voor zeer scherpe prijzen aan. Wilt u meer informatie over Spaanse en Italiaanse tegels? Neem dan direct contact met ons op.

Interesse in één van de tegels uit ons assortiment? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Of kom gerust eens langs bij ons in de showroom, om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkopers.

Exclusieve Spaanse en Italiaanse tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Spaanse en Italiaanse tegelmerken staan bekend om hun prachtige, unieke designs en innovatieve ontwerptechnieken. Hierdoor brengen deze tegelmerken een ruime variatie op de markt aan hoogwaardige keramische tegels. Keramische tegels hebben een hoge kwaliteit en door de innovatieve productietechnieken hebben deze keramische tegels een levensechte look. Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim assortiment aan exclusieve Italiaanse en Spaanse tegelmerken. Kom gerust eens langs in onze showroom!

Onze topmerken zijn Atlas Concorde, Castelvetro, Flaviker, Fondovalle, Marazzi en Ragno. Allemaal merken die de hoge kwaliteit en fraaie series keramische tegels produceren! Kijk voor al onze exclusieve tegelmerken op onze tegelmerken pagina.

Meer inspiratie op doen?

Wilt u meer inspiratie op doen voor Spaanse en Italiaanse tegels? Kijk dan eens tussen onze tegelmerken, referenties of op onze assortiment pagina.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen