Codicer95 Tegels

Codicer95 is een Italiaanse fabrikant die bekend staat om z’n mooie en betaalbare tegels. Codicer95 heeft verschillende nieuwe hippe retro series. Vintage 95, Vintage 25 en Traffic Decor zijn 3 prachtige series keramische wand- en vloertegels van het Italiaanse tegelmerk.

De series bestaan uit prachtige geglazuurde harde porcellanato tegels. De tegels zijn zeer geschikt voor gebruik in woonkamer, keuken en hal. De decors zijn een combinatie van eeuwenoude patronen en hedendaagse kleuren, deze combinatie zal nooit gaan vervelen!

Lees meer over Codicer95 Tegels

Codicer95 Vintage95

Vintage95 is een keramische tegelserie met een vintage look. Codicer95 Vintage95 bestaat uit drie passende kleuren: Blanco, Marengo, Azul. Daarnaast is er de Vintage Mix, deze bestaat uit verschillende decors die willekeurig gemengd in de verpakking geleverd worden. Vintage95 Vintage mix is verkrijgbaar in verschillende tinten grijs en in de kleur Azul. De afmetingen van deze tegels zijn 25x25x1 cm. Deze serie is eigenwijs en helemaal van nu!

Patchwork is een hedendaagse trend die nog wel even blijft! Het wisselen van de patronen brengt speelsheid in een ruimte. Vintage25/1920 van Codicer95 is een prachtige serie decor tegels in poederkleuren. Deze prachtige serie is verkrijgbaar in de kleur Base Grey en in twee mix decors. 1920 Mix Grey bestaat uit verschillende decors in poederkleuren in grijstonen, die willekeurig gemengd in de verpakking geleverd worden. Afmetingen van deze tegels zijn 25x25x1 cm. De Heritage mix bestaat uit verschillende decors in verschillende zachte poederkleuren die willekeurig gemengd en geleverd worden.Codicer95 Traffic Decor

Traffic Decor is een serie keramische vloertegels in een modern groter formaat dan de normale afmetingen die we gewend zijn. Traffic Decor bestaat uit drie kleuren: Silver, Grey en Dark. De serie bestaat uit verschillende decors die willekeurig gemengd in de verpakking geleverd worden.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Codicer95 of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!