Codicer95 Tegels

Codicer95 Tegels is een Italiaanse fabrikant die bekend staat om z’n mooie en betaalbare tegels. Codicer95 heeft verschillende nieuwe hippe retro series. Vintage 95, Vintage 25 en Traffic Decor zijn 3 prachtige series keramische wand- en vloertegels van het Italiaanse tegelmerk. De series bestaan uit prachtige geglazuurde harde keramische tegels. De tegels zijn zeer geschikt voor gebruik in woonkamer, keuken en hal. De decors zijn een combinatie van eeuwenoude patronen en hedendaagse kleuren, deze combinatie zal nooit gaan vervelen!

Regge Tegels & Vloeren kan het gevarieerde assortiment aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Codicer95 assortiment

Met een uitgebreid assortiment probeert Codicer95 unieke mogelijkheden op het gebied van interieur en design voor iedereen te creëren. Dit is gelukt door voor op te lopen met innovatie, maar ook een eigentijdse stijl te behouden. Codicer produceert hoogwaardig keramiek voor iedereen!

Codicer95 tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan de prachtige tegels van Codicer aanbieden tegen de scherpste prijs. Kom gerust eens langs in onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Codicer95 of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het Codicer95 assortiment: