Exclusieve Spaanse en Italiaanse tegels

Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim en gevarieerd assortiment aan exclusieve Spaanse en Italiaanse (vloer)tegels. Wij importeren de mooiste keramische tegels uit Italië en Spanje en bieden deze voor zeer scherpe prijzen aan.

Direct naar sfeerfoto’s van exclusieve Spaanse en Italiaanse tegels?

Wij hebben in onze showroom veel series aan tegels uit Spanje en Italië liggen, kom gerust eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen en u te laten adviseren door onze verkopers. Voor de mooiste keramische binnen- en buitentegels, natuurstenen tegels, bent u bij ons aan het juiste adres!

Benieuwd naar welke soorten exclusieve Spaanse en Italiaanse tegels wij in ons assortiment hebben? Klik dan hier voor ons volledige assortiment!

Benieuwd naar welke exclusieve Spaanse en Italiaanse tegelmerken wij hebben? Klik dan hier voor al onze tegelmerken!

Wilt u meer informatie over exclusieve Spaanse en Italiaanse tegels? Klik dan hier en lees meer over Exclusieve Spaanse en Italiaanse tegels

Een aantal afbeeldingen van onze Italiaanse en Spaanse tegels:

Woonhuis Wesepe

 

 

Atlas Concorde Marvel

Ragno Realstone Quarzite, Cardoso en Jerusalem

Indivipro Enter

Atlas Concorde Marvel

Atlas Concorde Axi

Ragno Woodtale

Marazzi Cotto Toscana

 

 

XL-tegels

XL-tegels

 

Woonhuis Oisterwijk

Betonlook tegels badkamer

Lees meer over Exclusieve Spaanse en Italiaanse tegels

Exclusieve Spaanse en Italiaanse tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Spaanse en Italiaanse tegelmerken staan bekend om hun prachtige en unieke designs en innovatieve ontwerptechnieken. Hierdoor brengen deze tegelmerken een ruimte variatie op de markt aan hoogwaardige keramische tegels. Keramische tegels hebben een hoge kwaliteit en door de innovatieve productie technieken hebben deze keramische tegels een levensechte look. Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim assortiment aan exclusieve Italiaanse en Spaanse tegelmerken. Kom gerust eens langs in onze showroom!

Onze topmerken zijn Atlas Concorde, Castelvetro, Flaviker, Fondovalle, Marazzi en Ragno. Allemaal merken die de hoge kwaliteit en fraaie series keramische tegels produceren! Kijk voor al onze exclusieve tegelmerken op onze tegelmerken pagina.

Of kijk voor inspiratie eens op onze Referentie pagina!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!