Horecagelegenheid Frank & Charlie

Bij dit project, een hippe ontbijt- en koffiebar in hartje Enschede, hebben wij diverse vloer- en wandtegels en mozaïek mogen verzorgen.

Het project Frank & Charlie Enschede

Bij dit project, een ontbijt- en koffiebar in het centrum van Enschede, hebben wij diverse vloer- en wandtegels in de meest uiteenlopende kleuren mogen verzorgen. Ook de bekleding van de bar is met onze tegels gedaan. Daarnaast hebben wij ook het mozaïek bij de ingang van het pand geleverd en gelegd. De verschillende kleuren en patronen van de tegels zorgen voor een mooi contrast en passen perfect bij de uitstraling van de bar.

Meer informatie over dit project?

Wilt u meer informatie over de tegels of het mozaïek dat gebruikt is bij dit project? Neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs bij ons in de showroom. Wij bieden namelijk een groot en gevarieerd assortiment aan (keramisch) mozaïek. Direct een scherpe prijs weten voor de tegels of het mozaïek van dit project? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan . Bent u architect, designer of bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen