Kantoor en Tankstation United Oil Group

Bij dit kantoor en tankstation van United Oil Group hebben wij de keramische tegels voor meerdere ruimtes mogen leveren.

Bij dit kantoor en tankstation van United Oil Group hebben wij de keramische tegels voor meerdere ruimtes mogen leveren. Voor het tankstation zelf hebben wij voor de vloer, en deels voor de wand strakke, moderne betonlook tegels mogen leveren. Voor een ander deel van de wand hebben wij de klein-formaat, zilverkleurige keramische tegels in visgraat mogen leveren. In het kantoor, keukentje en de sanitaire ruimte hebben wij verschillende soorten marmerlook keramische tegels geleverd. In een deel van het kantoor zit er op de wand ook klein-formaat marmerlook tegels. Bekijk hieronder direct het resultaat van dit project.

Interesse in de tegels van dit project, of wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Meteen een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Langskomen bij ons in de showroom is uiteraard ook mogelijk.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen