Vodafone Store Kalverstraat Amsterdam

Bij deze Vodafone Store hebben wij natuursteenlook keramische tegels mogen leveren. Het karakter die de keramische natuursteenlook tegels met zich mee brengen, zorgt voor rustieke sfeer in de winkel.

Bij deze Vodafone Store hebben wij natuursteenlook keramische tegels mogen leveren. Het karakter die de keramische natuursteenlook tegels met zich mee brengen, zorgt voor rustieke sfeer in de winkel en vormt een uitstekende basis voor het interieur van deze winkel! Samen met de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek. Bekijk hieronder direct de foto’s!

Heeft u interesse in de tegels van deze referentie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie over deze tegels. U bent voor advies & inspiratie uiteraard ook altijd welkom bij ons in de showroom. Meer informatie over deze Vodafone Store of over Vodafone? Lees dan hier meer over Vodafone.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen