NH Hotel Museum Quarter Amsterdam

Voor het onlangs gerenoveerde NH Hotel Museum Quarter in Amsterdam hebben wij diverse fraaie wand- en vloertegels van Topcer mogen toepassen.

Het project NH Hotel Museum Quarter Amsterdam

Voor het onlangs gerenoveerde NH Hotel Museum Quarter in Amsterdam hebben wij, in samenwerking met Knol Projecten uit Rijssen, diverse fraaie wand- en vloertegels van Topcer mogen toepassen. De tegels van dit merk zijn al decennia geliefd in interieur- en hospitality design. Dit komt omdat deze luxe wand- en vloerdecoratie zich kenmerkt door de opvallende patronen die in verschillende configuraties gelegd kunnen worden voor een eindeloos scala aan mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Bent u ook met een (zakelijk) project bezig en benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust eens contact met ons op via het contactformulier. Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze showroom om onze tegels en vloeren met eigen ogen te bekijken. Van concept tot creatie; wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen