Zwembad Barneveld

Bij dit project in Barneveld hebben wij zowel de zwembad tegels als zwembad randen mogen verzorgen. Als tegels rondom het zwembad is gekozen voor een strakke, moderne betonlook tegels van keramiek.

Het project Zwembad Barneveld

Bij dit project in Barneveld hebben wij zowel de zwembad tegels als zwembad randen mogen verzorgen. Als tegels rondom het zwembad is gekozen voor een strakke, moderne betonlook tegels van keramiek. Deze keramische betonlook buitentegels hebben het formaat van 120x120x2 cm. De zwembadranden zijn ook uit de tegels gemaakt die rondom het zwembad liggen. Zo wordt een prachtig, uniform geheel gecreeërd!

Meer informatie over dit project?

De zwembadtegels en zwembad randen bij dit project zijn door ons op maat gemaakt. Wilt u meer informatie over dit maatwerk of over de tegels? Neem dan direct contact met ons op of breng een bezoek aan onze showtuin. Benieuwd naar een scherpe prijs voor deze tegels of zwembadranden? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen