Zwembadtegels karakteristieke villa Eindhoven

Met oog voor detail en diepgaand respect voor het erfgoed, vormen onze keramische zwembadtegels en -randen een essentieel element in de transformatie van deze bijzondere locatie.

Het project Zwembadtegels Karakteristieke Villa Eindhoven

Een naadloze integratie tussen de tuin en de architectuur van de woning, dat is wat de geronommeerde interieurdesigner Osiris Hertman heeft weten te verwezenlijken. Met oog voor detail en diepgaand respect voor het erfgoed, vormen onze keramische zwembadtegels en -randen een essentieel element in de transformatie van deze bijzondere locatie. Hier komen verleden en heden op een evenwichtige wijze samen, wat resulteert in een ongeëvenaard gevoel van luxe en ontspanning.

Wilt u ook baden in luxe?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en uiteraard ook voor advies. Liever persoonlijk in gesprek? Dan heten wij u graag van harte welkom in onze showtuin in Enter. Onze verkoopmedewerkers staan u hier graag te woord. Om direct een scherpe prijs te ontvangen, kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Foto's: The Art of Living

Fotografie: Laura Hage

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen