Tegels Overijssel

Op zoek naar tegels van topkwaliteit in Overijssel? Bij Regge Tegels & Vloeren in Overijssel vindt u een breed assortiment tegels van A-kwaliteit. Bekende merken zoals Mosa , Mirage en Pastorelli leveren wij aan onze klanten tegen zeer scherpe prijzen.

Tegels Overijssel

Met elk budget kunt u bij ons in Overijssel terecht voor eerste keus A-kwaliteit tegels. Of het nu gaat om wandtegels of vloertegels, wij leveren al onze keramische tegels tegen een zeer scherpe prijs. Omdat wij alle keramiek zelf rechtstreeks inkopen bij de fabrikant zijn wij in staat om de prijzen van onze tegels laag te houden.

In Overijssel en ver daarbuiten is Regge tegels & vloeren een begrip. Het bekendste adres voor keramische vloer- en wandtegels, keramisch parket, keramisch hout, natuursteen, PVC vloeren en laminaat! Tevens leveren wij al het materiaal wat toepassing van tegels te maken heeft. Wanneer u tegels bij Regge tegels & vloeren in Overijssel besteld, kunnen wij deze meestal direct leveren. Mochten de tegels niet op voorraad zijn, dan vragen wij ze rechtstreeks bij de fabriek aan. Meestal hebben wij de tegels dan binnen circa 2 weken. Wij staan dus garant voor een snelle levering van onze topkwaliteit tegels.

Op deze website vindt u een uitgebreide selectie van de topkwaliteit tegels die wij aanbieden.
Zo vindt u tegels van A-merken als Atlas Concorde, Pastorelli, Mirage, Mosa en vele anderen.
Regelmatig vindt u ook scherpe aanbiedingen van tegels op onze site. Regge tegels & vloeren is geen outlet in Overijssel, maar dankzij onze directe inkoop bij fabrieken, de lage overhead-kosten en minimale winstmarges, verkopen wij tegels van topmerken voor bodemprijzen. Naast onze particuliere klantenkring kiezen ook zakelijke relaties, projectontwikkelaars, vastgoed handelaren, overheden en sportverenigingen steeds vaker voor het uitgebreide assortiment van Regge tegels & vloeren in Overijssel!

Bent u benieuwd naar de tegels in ons assortiment? Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod, voorzien van alle actuele aanbiedingen . Daarnaast kunt u natuurlijk ook in onze showroom gelijk bij de A1 in Enter, Overijssel terecht. De showroom is op afspraak geopend en biedt u een nog groter assortiment aan keramische tegels voor uw woonkamer, keuken, badkamer of tuin dan u op deze website terugvindt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website en ontvang uw offerte binnen 48 uur. Of maak een afspraak voor het bekijken van tegels in onze showroom in Overijssel via telefoonnummer +31 (0)6 – 15 100 192.