Tegels Twente

Keramische tegels in Twente. De mooiste keramische tegels, keramisch parket vindt u bij Regge Tegels & Vloeren. Wij bieden u een breed assortiment tegels tegen de scherpste prijzen van Twente en in de Achterhoek. Door eigen import en rechtstreekse inkoop bij fabrieken in heel Europa, kunnen wij wandtegels en vloertegels van A-kwaliteit leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Tegels Twente

In Twente, de Achterhoek en ver daarbuiten is Regge tegels & vloeren een begrip. Het bekendste adres voor keramische vloer- en wandtegels, keramisch parket, keramisch hout, natuursteen, PVC vloeren en laminaat! Tevens leveren wij al het materiaal wat toepassing van tegels te maken heeft.

Op deze website vindt u een uitgebreide selectie van de topkwaliteit tegels die wij aanbieden.
Zo vindt u tegels van A-merken als Atlas Concorde, Pastorelli, Mirage, Mosa en vele anderen.
Regelmatig vindt u ook scherpe aanbiedingen van tegels op onze site. Regge tegels & vloeren is geen outlet in Twente en de Achtehoek. Maar dankzij onze directe inkoop bij fabrieken, de lage overhead-kosten en minimale winstmarges, verkopen wij tegels van topmerken voor bodemprijzen. Naast onze particuliere klantenkring kiezen ook zakelijke relaties, projectontwikkelaars, vastgoed handelaren, overheden en sportverenigingen steeds vaker voor het uitgebreide assortiment van Regge tegels & vloeren in Twente!

In onze showroom in Twente, het dorpje Enter gelijk langs de A1, vindt u nog veel meer tegels voor uw woonkamer, badkamer, keuken, tuin of terras. U kunt ze hier bekijken en vergelijken, zodat u precies kunt ontdekken wat u mooi vindt. De showroom in Twente is van maandag tot en met zaterdag 16.00 geopend. Ook is het mogelijk op afspraak na openingsuren.

Wilt u tegels bij onze zaak in Twente bestellen? Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Wij bieden u een grote collectie tegels van A-kwaliteit. Veel tegels hebben we op voorraad, dus we leveren snel. Daarnaast kunnen wij ook zorgen dat de tegels bij u geplaatst worden. U kunt dus niet alleen voor tegels bij ons in Twente terecht, maar ook voor het totaalplaatje.

Voor tegels uit onze zaak in Twente vraagt u vrijblijvend een offerte aan via deze website. Of u kunt bellen naar telefoonnummer +31 (0)6 – 15 100 192. Binnen 48 uur ontvangt u van ons een offerte op maat.