Agrob Buchtal Lounge

De Agrob Buchtal Lounge is een prachtige serie van keramische tegels die de uitstraling van natuursteen combineert met de voordelen van keramiek. Deze tegels zijn ontworpen om een warme, natuurlijke uitstraling te geven aan elke ruimte, terwijl ze tegelijkertijd de duurzaamheid, weerstand en onderhoudsgemak bieden die keramiek bekend om staat.

Wilt u voor de Agrob Buchtal Lounge tegels een prijsopgave ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Daarnaast ook advies en meer informatie over de collectie ontvangen? Neem dan hier contact met ons op of kom de showroom bezoeken.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De serie natuursteenlook tegels Agrob Buchtal Lounge

De Agrob Buchtal Lounge serie is geïnspireerd op de schoonheid van natuursteen, maar dan zonder de nadelen die daarbij komen kijken, zoals het risico op scheuren, afbladderen of vervagen. In plaats daarvan bieden de tegels van Agrob Buchtal Lounge een consistente en uniforme look, die gemakkelijk te onderhouden is en bestand tegen krassen, stoten en vlekken. De Agrob Lounge serie is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen, waardoor er voor elke smaak en stijl een geschikte tegel te vinden is. Van warme, aardse tinten tot koelere, grijze tinten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook zijn er nog enkele decorafwerkingen verwerkt in de collectie.

Overal te gebruiken

In combinatie met hun prachtige natuursteenlook en duurzame eigenschappen, is de Lounge serie van Agrob Buchtal een uitstekende keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Of je nu op zoek bent naar tegels voor je badkamer, keuken, woonkamer of een andere ruimte, de Agrob Buchtal Lounge serie biedt de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Kleuren en afmetingen

De Agrob Buchtal Lounge natuursteenlook tegels kunnen worden verkregen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Lounge Grey White
  • Lounge Light Taupe
  • Lounge Warm Grey
  • Lounge Dark Taupe
  • Lounge Dark Anthacite
  • Lounge Ligt Sand
  • Lounge Green Mix (Decor)

Afmetingen:

5x5 cm, 7x60 cm, 30x60 cm, 30x90 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 120x120 cm

De Agrob Buchtal Lounge tegels bij Regge Tegels & Vloeren tegen scherpe prijzen

Bij Regge Tegels & Vloeren voorzien wij u voor de collectie Agrob Buchtal Lounge graag in scherpe prijzen samen met goed advies. Kom hiervoor langs bij ons in de showroom. Ons bellen of mailen kan natuurlijk ook. Voor een zakelijk project op zoek naar deze collectie? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de collectie