Agrob Buchtal Plural

De Agrob Buchtal Plural tegels zijn een veelzijdige collectie van keramische tegels die verkrijgbaar zijn in een breed scala aan kleuren en patronen. Wat deze tegels echt uniek maakt, is hun opvallende dikte van slechts 6,5 mm, wat ze perfect maakt voor toepassingen waarbij dunne, lichte en flexibele materialen vereist zijn.

Regge Tegels & Vloeren biedt u graag een aantrekkelijke prijsopgave voor de Agrob Buchtal Plural keramische tegels. Vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook onze showroom bezoeken of contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De veelzijdige Agrob Buchtal Plural collectie

De Agrob Buchtal Plural collectie biedt een groot aantal kleuropties, waardoor er voor elke smaak en stijl een geschikte tegel te vinden is. De tegels zijn verkrijgbaar in diepe, rijke kleuren zoals donkerblauw en bordeauxrood, maar ook in zachte pastelkleuren en heldere, vrolijke tinten. Door de verschillende kleuren en patronen kunnen de tegels worden gebruikt om een statement te maken in elke ruimte, of het nu gaat om een accentwand in de badkamer, een keuken backsplash of zelfs als vloertegels. Naast hun opvallende kleuren bieden de Plural-tegels ook enkele praktische voordelen. De tegels zijn bijvoorbeeld zeer eenvoudig te verwerken, dankzij hun lage gewicht en flexibiliteit. Ook zijn ze gemakkelijk te onderhouden en zeer duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

De Agrob Buchtal Plural tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Agrob Buchtal Plural tegels zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar opvallende, veelzijdige en duurzame keramische tegels. Hun unieke dikte van enkele millimeters en hun brede scala aan kleuren en patronen maken ze perfect geschikt voor een groot aantal toepassingen, en hun milieuvriendelijkheid maakt ze nog aantrekkelijker voor milieubewuste consumenten. Regge Tegels & Vloeren biedt u graag meer advies samen met een scherpe prijs voor de Agrob Buchtal tegels. Kom hiervoor langs bij ons in de showroom. Of neem contact met ons op. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar deze tegels? Neem dan contact met onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de serie