Agrob Buchtal Valley

De Agrob Buchtal Valley tegels zijn een prachtige serie van keramische tegels die zijn ontworpen om de uitstraling van natuurlijke materialen zoals leisteen en rivierklei na te bootsen. Deze tegels zijn ideaal voor mensen die houden van de rustieke charme van natuurlijke materialen, maar ook willen profiteren van de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van keramiek.

Bent u op zoek naar een scherpe prijs voor de Agrob Buchtal Valley tegels? Dan kunt u bij Regge Tegels & Vloeren een vrijblijvende prijsopgave aanvragen. Wilt u daarnaast ook meer informatie ontvangen? Bezoek dan onze showroom of neem even contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Agrob Buchtal Valley serie

De Agrob Buchtal Valley serie keramische tegels is geïnspireerd op de subtiele, organische texturen en kleuren die je vaak vindt in de natuur, en biedt een breed scala aan ontwerpen die eruitzien als echte leisteen of rivierklei. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende tinten van grijs, bruin en beige, wat zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. In de collectie Agrob Buchtal Valley zijn 4 kleuren samen met 13 formaten verwerkt. Dus genoeg mogelijkheden om de tegels naar gebruik aan te passen.

De toepassing vna de tegels

De tegels van de Agrob Buchtal Valley-serie zijn perfect geschikt voor badkamers, keukens, gangen en andere ruimtes waar de uitstraling van natuurlijke materialen tot hun recht komt. De tegels zijn ook uiterst duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Een groot voordeel van de Valley-serie is dat de tegels geen onderhoud vereisen, in tegenstelling tot echte leisteen of rivierklei. Deze natuurlijke materialen zijn vaak poreus en kunnen gemakkelijk vlekken en water absorberen, wat leidt tot mogelijke schade. Daarentegen zijn de keramische tegels van Agrob Buchtal waterbestendig, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie kan worden verkregen in deze kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Valley Slate
  • Valley Pebble-Grey
  • Valley Slate
  • Valley Sand-Beige
  • Valley Earth-Brown

Afmetingen:

5x5 cm, 5x60 cm, 7x60 cm, 10x60 cm, 15x15 cm, 15x60 cm, 20x60 cm, 25x50 cm, 30x30 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm.

De tegels Agrob Buchtal Valley kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren geven wij u graag scherpe prijzen voor de Agrob Buchtal Valley. Samen met advies op maat. Hiervoor kunt u onze showroom bezoeken. Of neem contact met ons op voor meer informatie. Voor een zakelijk project kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de Valley collectie