Apavisa Alchemy 7.0

De Apavisa Alchemy 7.0 collectie keramische metallook tegels, zijn keramische tegels met een uitstraling van oude, ijzeren platen die door omstandigheden van buiten en toedoen van de tijd zijn aangetast en van kleur zijn veranderd. Apavisa Tegels heeft deze unieke uitstraling overgenomen, en omgezet in een collectie hoogwaardige, keramische tegels. Bekijk hieronder direct enkele afbeeldingen van deze collectie.

Heeft u interesse in deze collectie keramische metallook tegels? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe totaalprijs te ontvangen. Wij ontvangen u ook graag bij ons in de showroom om u te voorzien van advies en inspiratie.

Afbeeldingen van deze collectie:

Apavisa Alchemy 7.0 collectie

Deze collectie wordt gekenmerkt door vele kleurschakeringen en textuurverschillen in het oppervlak, die een gevolg zijn van buitenomstandigheden en toedoen van de tijd. De metallook van de Alchemy 7.0 collectie, wordt weergegeven in 6 kleurvariaties die allemaal hun eigen charme en uitstraling weergeven. Verder is collectie verkrijgbaar in 4 formaten, en heeft ook verschillende decor mogelijkheden.

Alchemy 7.0 toepassing

De Alchemy 7.0 kent vele mogelijkheden tot toepassing. Vrijwel in iedere ruimte is dit mogelijk omdat de tegels gemaakt zijn van keramiek. Wilt u een sfeer en karakter creëren in een ruimte die niet veel gezien is? Dan is de Alchemy 7.0 een goede keus om elke ruimte te voorzien van een industriële metallook.

Kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Alchemy 7.0 Black
– Alchemy 7.0 Blue
– Alchemy 7.0 Gold
– Alchemy 7.0 Silver
– Alchemy 7.0 White

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag om een scherpe totaalprijs te ontvangen direct een vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen