Apavisa Equinox

De Apavisa Equinox is een collectie keramische tegels, met een stoere en grauwe uitstraling. Deze uitstraling heeft een moderne touche en is hierdoor uitermate geschikt voor ruimtes met een modern interieur. De XL-afmetingen in de Equinox collectie zorgen ervoor dat deze collectie gebruikt kan worden zonder al te veel voeg.

Interesse in de Apavisa Equinox? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Apavisa Equinox collectie

De Apavisa Equinox collectie bestaat uit 3 kleuren, een donkere, een grijze en een lichte variant. De collectie kent daarbij 7 afmetingen, waarbij de grootste afmetingen 162x324 cm, 120x260 cm, 60x260 cm en 120x120 cm zijn. Hiermee kunnen prachtige, aaneengesloten oppervlakken worden gecreëerd. Ook heeft de collectie een 20 mm dikke buitentegel.

Kleuren en afmetingen

De Apavisa Equinox is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Equinox Grey
  • Equinox Antracite
  • Equinox White

Deze kleuren zijn te verkrijgen in 2 oppervlakte afwerkingen: Natural en Satinado.

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 60x260 cm, 120x260 cm, 162x324

Meer informatie over de Apavisa Equinox?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Dan kunt u direct contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie