Apavisa Hydraulic

De Apavisa Hydraulic, een collectie keramische tegels met de oorspronkelijke uitstraling van Patchwork. Patchwork tegels zijn klein-formaat tegels met allerlei tekeningen op het oppervlak. De Hydraulic geeft de uitstraling van de Patchwork collectie in de voordelen van keramiek.

Meer informatie over deze collectie van Apavisa Tegels? Neem dan gerust contact met ons op, of kom voor een goed gesprek langs in onze showroom. Direct een prijs krijgen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Apavisa Hydraulic collectie

De Apavisa Hydraulic collectie is een Patchwork tegelcollectie. Patchwork staat bekend om de prachtige vormen en figuren die verwerkt zijn op het oppervlak. Apavisa heeft met de Hydraulic collectie een hoogwaardige keramische varaint op de markt gebracht van de Patchwork tegels, in de vorm van Hydraulic collectie. Deze collectie is te verkrijgen in 4 kleuren en in het formaat van 60×60 cm.

Toepassing

Een wand of vloer verfraaien met unieke vormen en kleuren? Dan is de Apavisa Hydraulic een perfecte uitkomst. Pas deze collectie ook nog eens aan naar eigen smaak met de 4 kleurmogelijkheden binnen deze collectie.

Kleuren en afmetingen

De Hydraulic collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Hydraulic Black Natural
  • Hydraulic Blue Natural
  • Hydraulic Grey Natural
  • Hydraulic Multicolor

Afmetingen:
60×60 cm

Interesse in de Apavisa Hydraulic collectie?

Interesse in deze collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Hydraulic collectie