Apavisa Karacter

De Apavisa Karacter keramische tegelcollectie, is een collectie keramische tegels met een unieke uitstraling. De uitstraling van deze collectie is namelijk gebaseerd op houten planken, waar met een kwast over heen is geschilderd. Dit zorgt voor een kleurrijke collectie die gecombineerd wordt met een houten plank, wat een effect oplevert dat niet veel gezien is in de tegelwereld.

Interesse in deze unieke collectie keramische tegels? Neem dan voor meer informatie contact met ons op, of vraag voor een scherpe totaalprijs direct een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard bent u voor inspiratie en advies van harte welkom bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Apavisa Karacter collectie

De Apavisa Karacter collectie die een combinatie geeft van houtlook met een geschilderd oppervlak, wordt weergeven met een Multicolor en White mogelijkheid. De Multicolor mogelijkheid heeft 3 tot 4 kleuren aan het oppervlak, op een bruine houtlook plank. De White mogelijkheid is een witte plank, samen met lichte kleuren op het oppervlak. Ook heeft de Apavisa Karacter een speciale, klein formaat afwerking.

Karacter toepassing

De Apavisa Karacter toepassing is veel gebruikt door architecten en interieurdesigners, om wanden en vloeren van een uniek en eigen karakter te voorzien. Dit karakter kan worden gecreëerd met de combinatie van verf op hout in de Karacter collectie.

Kleuren en afmetingen

De Karacter collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Karacter Multicolor
  • Karacter White

Afmetingen:
16×100 cm

Interesse in de Apavisa Karacter?

Heeft u interesse in deze collectie Apavisa tegels? Neem dan contact met ons op, of vraag voor een scherpe totaalprijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij ontvangen u ook graag bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen Karacter Tegels