Apavisa Tattoo

De Apavisa Tattoo is het resultaat van een zoektocht naar oorspronkelijke materialen die een neutraal karakter hebben zonder verhullingen. De uitdaging zit vervolgens in het omzetten van deze materialen in hoogwaardig keramiek. Het resultaat hiervan is de Apavisa Tattoo collectie, een combinatie tussen stoer, geoxideerd en door de tijd aangetast metaal en keramisch materiaal.

Een scherpe prijs ontvangen voor de Tattoo collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom voor advies en inspiratie kan natuurlijk ook.

Afbeeldingen van de Tattoo collectie:

Apavisa Tattoo collectie

De geoxideerde uitstraling van de Apavisa Tattoo wordt weergegeven in 3 kleuren die passen bij het gevoel van metaal dat door toedoen van de tijd is aangepast. Het scala aan formaten loopt uiteen van het kleinere formaat 30×60 cm tot het XL-formaat 162×324 cm. Met deze scala aan formaten kan deze keuze worden aangepast naar de wens en smaak van de consument.

Kleuren en afmetingen

De Tattoo collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Tattoo Oxidum Decor
– Tattoo White Natural
– Tattoo Black Decor

Afmetingen:
30×60 cm, 45×90 cm, 90×90 cm, 120×120 cm, 60×260 cm, 120×260 cm, 162×324 cm.

Meer informatie?

Meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs bij ons in de showroom. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen