Apavisa Tattoo

De Apavisa Tattoo is het resultaat van een zoektocht naar oorspronkelijke materialen die een neutraal karakter hebben zonder verhullingen. De uitdaging zit vervolgens in het omzetten van deze materialen in hoogwaardig keramiek. Het resultaat hiervan is de Apavisa Tattoo collectie, een combinatie tussen stoer, geoxideerd en door de tijd aangetast metaal en keramisch materiaal.

Een scherpe prijs ontvangen voor de Tattoo collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom voor advies en inspiratie kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Apavisa Tattoo collectie

De geoxideerde uitstraling van de Apavisa Tattoo wordt weergegeven in 3 kleuren die passen bij het gevoel van metaal dat door toedoen van de tijd is aangepast. Het scala aan formaten loopt uiteen van het kleinere formaat 30×60 cm tot het XL-formaat 162×324 cm. Met deze scala aan formaten kan deze keuze worden aangepast naar de wens en smaak van de consument.

Kleuren en afmetingen

De Apavisa Tattoo collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Tattoo Oxidum Decor
  • Tattoo White Natural
  • Tattoo Black Decor

Afmetingen:
30×60 cm, 45×90 cm, 90×90 cm, 120×120 cm, 60×260 cm, 120×260 cm, 162×324 cm.

Meer informatie over de Apavisa Tattoo?

Meer informatie over de Apavisa Tattoo? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs bij ons in de showroom. Direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Tattoo collectie: