Ergon Cornerstone

De Ergon Cornerstone is keramische tegelcollectie waarin 5 verschillende natuursteenlooks zijn verwerkt. Deze keramische natuursteenlook tegels hebben prachtige structuren waarin alle kenmerken van de originele natuurstenen zijn verwerkt zoals schakeringen in kleur en oneffenheden, maar natuurlijk wel in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Heeft u interesse in de Ergon Cornerstone serie? Vraag dan voor scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie direct contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ergon Cornerstone natuursteenlook collectie

In de Cornerstone collectie van Ergon Tegels zijn 5 verschillende looks van natuursteen verwerkt. In deze keramische natuursteenlook tegels zijn alle details van het natuursteen overgenomen en zeer precies overgenomen in de vorm van keramiek. Dit maakt de Ergon Cornerstone collectie de perfecte combinatie tussen de fraaie look van natuursteen en de kwaliteit van keramiek. De Ergon Cornerstone heeft 5 kleuren en 12 afmetingen en daarnaast nog 2 afmetingen voor buitenruimtes met een dikte van 20 mm.

De schoonheid van natuursteen voor uw project

Natuursteen heeft een prachtige look door de details die in de texturen zitten. In de Ergon Cornerstone zijn deze details ook te zien. Maar de natuursteenlook tegels van de Cornerstone collectie zijn in tegenstelling tot echt natuursteen wel in iedere ruimte te gebruiken door de praktische voordelen van keramiek. Wellicht zijn deze tegels ook de oplossing naar wens voor uw project. De Ergon Cornerstone leent zich als toepassing voor natuursteen wandtegels of vloertegels van keramiek.

Cornerstone kleuren en afmetingen

De Cornerstone is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Granite Stone
  • Slate Black
  • Slate Grey
  • Slate Multicolor
  • Slate White

Afmetingen:

10x30 cm, 15x120 cm, 30x120 cm, 30x60 cm, 45x90 cm, 60x120 cm, 60x60 cm, 90c90 cm 120x120 cm, 120x278 cm, 60x120 cm,

Ergon Cornerstone bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren geeft u graag een scherpe prijs voor de Ergon Cornerstone met een vrijblijvende offerte. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen. Een bezoek brengen aan de showroom kan uiteraard ook. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Cornerstone collectie