Ergon Tr3nd

De Ergon Tr3nd is bijzondere collectie keramische tegels, in de Tr3nd collectie van Ergon Tegels zijn namelijk verschillende stijlen verwerkt; De elegantie van betonlook, de rustiek van houtlook en de tactiele rijkdom van cotto. Met de verschillende stijlen van de Ergon Tr3nd zijn enorm veel combinaties mogelijk om trendsettende interieurs te krijgen in iedere ruimte.

Interesse in de Ergon Tr3nd? Vraag dan om een scherpe prijs van ons te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie over deze collectie contact met ons.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Ergon Tr3nd collectie

De Ergon Tr3nd collectie is een unieke serie keramische tegels door de verschillende stijlen die hierin verwerkt zijn. Deze stijlen zijn betonlook, houtlook en cottolook (majolica). De Tr3nd betonlook staat voor een minimalistische, moderne uitstraling. De houtlook brengt rust in iedere ruimte. De (kleinformaat) cottolook is voor het aanbrengen van details in iedere ruimte. Alle looks in de Ergon Tr3nd collectie zijn verkrijgbaar in 8 dezelfde kleuren. Ook de afmetingen van de Ergon Tr3nd zijn zeer uiteenlopend.

Tr3nd voor unieke interieurs

De Ergon Tr3nd is speciaal ontwikkeld door Ergon tegels voor het geven van nieuwe ontwerpmogelijkheden. De verscheidene stijlen die in de Ergon Tr3nd zijn verwerkt, zijn perfect met elkaar te combineren maar ook afzonderlijk zeer goed te gebruiken. Om tot nieuwe interieurmogelijkheden te komen worden de tegels van de Tr3nd serie al veel door bijvoorbeeld architecten en interieurdesigners te komen. Daarnaast bent u met het toepassen van de Ergon Tr3nd verzekerd van een hoge kwaliteit aan keramische tegels.

Kleuren en afmetingen

Zowel de concrete, wood en majolica zijn te verkrijgen in de volgende kleuren:

  • Tr3nd Brown
  • Tr3nd Taupe
  • Tr3nd Sand
  • Tr3nd Ivory
  • Tr3nd White
  • Tr3nd Grey
  • Tr3nd Smoke
  • Tr3nd Black

Deze serie heeft de volgende afmetingen:

6,5 mm dikte:

120x240 cm

9 mm dikte:

6x25 cm, 12,5x25 cm

9,5 mm dikte:

30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 90x90 cm, 20x120 cm, 120x120 cm

10,5 mm dikte:

22,5x180 cm, 90x180 cm

Ergon Tr3nd 60x60 cm

De populairste afmeting uit de Tr3nd collectie is de Ergon Tr3nd 60x60 cm. Dit formaat is voor de betonlook variant van de Ergon Tr3nd. De Ergon Tr3nd 60x60 cm brengt de stoere en moderne betonlook extra krachtig naar voren, denk bij de toepassing hiervan bijvoorbeeld aan de badkamer of woonkamer waarbij u met het 60x60 cm formaat aansluit bij de laatste trends.

Regge Tegels & Vloeren geeft u een scherpe prijs

Regge Tegels & Vloeren kan de Ergon Tr3nd aanbieden tegen een scherpe prijs en hierbij geven wij u uiteraard een goed advies op maat. Vraag voor de scherpe prijzen een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Voor een advies van onze verkoopmedewerkers kunt u ook altijd langskomen bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Tr3nd collectie