Ergon Medley

De Ergon Medley is een serie hoogwaardige keramische tegels van het Italiaanse merk Ergon. De look van deze tegels is geïnspireerd op de klassieke stijl van Venetiaanse terrazzo tegels. Deze prachtige look is met de Ergon Medley collectie gecombineerd met de kwaliteit van hoogwaardig keramiek.

Wilt een scherpe prijsopgave ontvangen voor de Medley terrazzo look tegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij voorzien u graag in een scherpe prijs. Daarnaast geven we u natuurlijk ook graag meer informatie over de tegels. Neem voor dit advies gerust even contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie terrazzo look tegels Ergon Medley

De Ergon Medley tegels hebben de look van terrazzo tegels. Deze terrazzo tegels zijn oorspronkelijk afkomstig uit de Italiaanse stad Venetië. De stijl van de Italiaanse stad is perfect overgenomen in deze collectie keramische terrazzo tegels. Er zijn 4 terrazzo structuren verwerkt in de collectie Ergon Medley. Dit zijn 3 terrazzo structuren en 1 structuur met minimalistische structuur. De terrazzo look uit de Ergon Medley collectie is verkrijgbaar in 6 variaties aan kleuren. Daarnaast zijn er 4 verschillende formaten verkrijgbaar. Ook kunnen de Ergon Medley tegels als terrastegels gebruikt worden. Dit is mogelijk doordat er een afwerking met een dikte van 20 mm verwerkt is in de collectie.

De toepassing

De Ergon Medley keramische tegels zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige keramische tegels die aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van esthetiek, technologie en duurzaamheid. Gecombineerd met de prachtige look van Venetiaans terrazzo. Of je nu een stijlvolle vloer wilt in je woonkamer, een duurzame oplossing zoekt voor je terras of een robuuste vloer nodig hebt voor je bedrijfspand, de Ergon Medley tegels bieden een oplossing op maat.

Kleuren en afmetingen

Deze Ergon Tegels collectie is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren, afmetingen en afwerkingen.

Kleuren:

  • Medley Blue
  • Medley Dark Grey
  • Medley Green
  • Medley Grey
  • Medley Pink
  • Medley White

Afmetingen:

30x60 cm, 60x120 cm, 60x60 cm, 90x90 cm

Afwerking:

Classic, Minimal, Pop, Rock

De Ergon Medley bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de Ergon Medley tegels graag aan tegen een scherpe prijs. Daarnaast voorzien wij u natuurlijk in advies op maat. Kom hiervoor langs bij in onze showroom. De verkoopmedewerkers staan graag voor u klaar. Zoekt u deze tegels voor een zakelijk project? Neem dan contact met onze accountmanagers op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de collectie