Fioranese Dot

De Fioranese Dot is een collectie keramische tegels met en strakke en stoere betonlook uitstraling. De betonlook uitstraling interpreteert het karakter van stedelijke omgevingen. Het bijzondere aan deze collectie is dat er een ‘Dot’ afwerking mogelijk is, een stip op het oppervlak van iedere tegel. Hierdoor heeft de Fioranese Dot een uniek karakter, en geeft dus ook een unieke en eigen sfeer aan iedere ruimte.

Heeft u interesse in de Dot collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie. Voor inspiratie en advies bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Fioranese Dot collectie

De Fioranese Dot collectie met cementlook effect zijn geïnspireerd op een bijzonder “rijk” architectonisch cement, dat door sommige grote namen in de hedendaagse architectuur wordt gebruikt om ruimtes te bouwen en te transformeren. In feite is het onderscheidende kenmerk van dit sierbeton de Fioranese DOT, dat is het punt dat door de matrix op het beton wordt achtergelaten, waardoor een geometrisch patroon op het gehele oppervlak ontstaat.

Dot toepassing

De Fioranese DOT maakt een gemeenschappelijk materiaal als beton toegankelijk voor iedereen, wat echter zelden voorkomt in standaardgebouwen met vergelijkbare architecturale kenmerken en kostbare eigenschappen. De Fioranese Dot is toe te passen voor een ieder die een strakke cementlook uitstraling wil, in de vorm van hoogwaardig keramiek.

Kleuren en afmetingen

De Dot collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren, afmetingen en decoratieve afwerkingen.

Kleuren:

  • Deco) Dot Greige
  • (Deco) Dot Grigio Chiaro
  • (Deco) Dot Grigio Scuro


Afmetingen:
30,2×120,8 cm, 60,4×60,4 cm, 60,4×120,8 cm, 120,8×120,8 cm

Een scherpe prijs ontvangen voor de Fioranese Dot?

Wilt u een scherpe prijs ontvangen voor de Dot collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact me ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showroom. Voor een zakelijk project op zoek naar deze tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Dot collectie: