Fioranese I Cocci

De Fioranese I Cocci is een collectie keramische tegels, waarbij de tegels de look hebben als het ware allemaal kleine stukjes steen en marmer in de tegel zijn verwerkt. Dit is geïnspireerd op vloeren van landhuizen uit de Italiaanse streek Romagna. Met de Fioranese I Cocci kan deze uitstraling worden verkregen in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Wilt u meer informatie over de Fioranese I Cocci collectie? Neem dan direct contact met ons op, of vraag om een scherpe prijs te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Langskomen bij ons in de showroom is uiteraard ook mogelijk.

Afbeeldingen van de I Cocci tegels

Fioranese I Cocci collectie

De Fioranese I Cocci collectie geeft vloeren uit de oude landhuizen uit de Italiaanse streek Romagna, een keramische variatie. In deze keramische variatie zitten uiteraard alle kenmerken van deze vloeren, zoals de gekleurde stukjes marmer en steen. Deze collectie is verkrijgbaar in 5 formaten en 4 kleurvariaties.

Toepassing

Op zoek naar de uitstraling van deze natuurstenen vloer, maar dan niet met de ongemakken van natuursteen? Dan is de Fioranese I Cocci perfect toe te passen, in iedere ruimte die u wenst door het keramische materiaal!

I Cocci kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– I Cocci Calce Spaccato
– I Cocci Cenere Spaccato
– I Cocci Cemento Spaccato
– I Cocci Grafite Spaccato

Afmetingen:
30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 90×90 cm, 60×120 cm

Meer informatie?

Meer informatie over deze collectie? Kom dan direct langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen