Fioranese I Cocci

De Fioranese I Cocci is een collectie keramische tegels, waarbij de tegels de look hebben als het ware allemaal kleine stukjes steen en marmer in de tegel zijn verwerkt. Dit is geïnspireerd op vloeren van landhuizen uit de Italiaanse streek Romagna. Met de Fioranese I Cocci kan deze uitstraling worden verkregen in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Wilt u meer informatie over de Fioranese I Cocci collectie? Neem dan direct contact met ons op, of vraag om een scherpe prijs te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Langskomen bij ons in de showroom is uiteraard ook mogelijk.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Fioranese I Cocci collectie

De Fioranese I Cocci collectie geeft vloeren uit de oude landhuizen uit de Italiaanse streek Romagna, een keramische variatie. In deze keramische variatie zitten uiteraard alle kenmerken van deze vloeren, zoals de gekleurde stukjes marmer en steen. Deze collectie is verkrijgbaar in 5 formaten en 4 kleurvariaties.

Toepassing

Op zoek naar de uitstraling van deze natuurstenen vloer, maar dan niet met de ongemakken van natuursteen? Dan is de Fioranese I Cocci perfect toe te passen, in iedere ruimte die u wenst door het keramische materiaal!

I Cocci kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen:

Kleuren:

  • I Cocci Calce Spaccato
  • I Cocci Cenere Spaccato
  • I Cocci Cemento Spaccato
  • I Cocci Grafite Spaccato

Afmetingen:
30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 90×90 cm, 60×120 cm

De Fioranese I Cocci kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De Fioranese I Cocci koopt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs en met goed advies. Meer informatie over deze collectie? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of neem direct contact met ons op. Bent u met een zakelijk project bezig of architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de I Cocci tegels