Fioranese Montpellier

De prachtige, authentieke Fioranese Montpellier collectie biedt een getrouwe weergave van een oude natuursteen die door de eeuwen heen zijn weg naar het heden heeft gevonden en een nieuw leven heeft gekregen, in de vorm van hoogwaardig keramiek. Klik hier voor meer informatie, of bekijk hier direct de afbeeldingen. 

Heeft u een vraag over deze collectie, of wilt u meer informatie? Kom dan gerust langs bij ons in de showroom, of neem contact met ons op. Voor een scherpe prijs kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Enkele afbeeldingen van deze collectie: 


Montpellier Cenere


Montpellier Sabbia


Montpellier Sabbia


Montpellier Moka


Montpellier Talco Mix


Montpellier Talco en Cenere

Lees meer over Fioranese Montpellier

Fioranese Montpellier collectie en toepassing

De Fioranese Montpellier collectie biedt drie maten, die kunnen worden gecombineerd in een verscheidenheid aan legoplossingen, en is verkrijgbaar in 4 koele en warme kleuren die in staat zijn om intense schaduweffecten te creëren. Het ongelijkmatige oppervlak weerspiegelt het idee dat het verstrijken van de tijd zijn sporen nalaat, en dit aspect brengt warmte en charme aan het steen effect, ideaal voor moderne, verfijnde omgevingen.

Kleuren en afmetingen Montpellier collectie

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Montpellier Talco
– Montpellier Sabbia
– Montpellier Cenere
– Montpellier Moka

Afmetingen:
60.4×90.6 cm, 60.4×60.4 cm 30.2×60.4 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijs.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!