Fioranese Prestige

De Fioranese Prestige is een collectie keramische tegels, die een uitstraling heeft die perfect bij de naam past. Namelijk de ‘prestigieuze’ uitstraling van elegant en exclusief marmer, dat veelal gebruikt wordt om ruimtes een chique uitstraling te geven.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan. Uiteraard bent u ook altijd welkom bij ons in de showroom, om advies te krijgen van onze verkopers.

Afbeeldingen van de Prestige collectie:

Fioranese Prestige collectie

De Fioranese Prestige marmerlook collectie, is geproduceerd om een marmerlook tegel van lichte en donkere kleuren aan te kunnen bieden, met zowel warme als koude tinten. De gekoppelde oppervlakken zorgen voor aangename contrasten, maar kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt. Deze collectie bevat 7 verschillende marmerlooks, en is verkrijgbaar in 6 afmetingen.

Prestige toepassing

De Prestige collectie is geschikt voor vloeren en wandbekledingen in crossover-omgevingen in elke stijl, waardoor de tijdloze pracht en praal van het fijnste marmer wordt benadrukt.Ook is deze collectie goed toe te passen in lichte en elegante woon- en werkomgevingen met een verfijnde architectuur waarin “soft design” meubilair zich vermengt met meer moderne of vintage accenten.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie heeft de onderstaande mogelijkheden qua afmetingen en kleuren.

Kleuren:
– Prestige Stattuario
– Prestige Borghini
– Prestige Arabescato
– Prestige Carnico
– Prestige Portoro
– Prestige Black Antique

Afmetingen:
74×148 cm, 74×74 cm, 60×60 cm, 30×60 cm, 30×30 cm, 15×30 cm, 15×15 cm, 7.3×30 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of kom voor advies en inspiratie langs bij ons in de showroom. Voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan.

Bent u architect of designer? Dan denken wij ook graag met u mee! Neem in dat geval contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen