Fioranese Sfrido

De Fioranese Sfrido collectie is ontstaan uit het idee van twee materialen; de charme van het en het sterke karakter van beton. Deze materialen vormen binnen de Fioranese Sfrido collectie een harmonieuze relatie en kunnen perfect gecombineerd worden om rustieke en moderne woonomgevingen te creëren.

Interesse in de Sfrido collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact op voor meer informatie over deze collectie.

Afbeeldingen van de Sfrido collectie

Fioranese Sfrido collectie

In de Fioranese Sfrido vinden twee materialen die schijnbaar ver van elkaar verwijderd zijn een evenwicht om in ieder design te worden toegepast. De houtnerven in combinatie met het stoere karakter van beton brengt een levendig effect met zich mee. De Sfrido collectie heeft 4 kleuren houtlook, en 4 kleuren betonlook. Allemaal met variërende kleuren.

Toepassing

De combinatie van twee originele materialen in de collectie, beton en hout, kan in allerlei decoraties worden gebruikt. De koude, neutrale tinten van de betonlook gaat discreet samen met de houtnerven en structuren. Daarom is de collectie uitermate geschikt voor residentiële of commerciële ruimtes, maar kan ook thuis worden gebruikt.

Kleuren en afmetingen

De Sfrido collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

Betonlook:

  • Sfrido Cemento1 Bianco
  • Sfrido Cemento2 Greige
  • Sfrido Cemento3 Grigio
  • Sfrido Cemento4 Nero

Houtlook:

  • Sfrido Fraké Avorio
  • Sfrido Fraké Beige
  • Sfrido Fraké Naturale
  • Sfrido Fraké Tortora

Afmetingen:

Betonlook:

30x60 cm, 60x60 cm, 90x90 cm, 60x120 cm, 120x120 cm

Houtlook:

20x120 cm, 60x120 cm

Wilt u meer informatie?

Op zoek naar meer informatie over de Fioranese Sfrido collectie? Dan kunt u contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen