Fioranese Marmorea Intensa

De Fioranese Marmorea Intensa collectie marmerlook tegels is geïnspireerd door het prachtige, natuurlijke materiaal marmer. Deze collectieomarmt de intense schoonheid van natuurlijk marmer en nodigt uit om texturen op een nieuwe manier te ontdekken in de vorm van keramiek. Deze tegelcollectie onthult de zuivere pracht van wit, de diepgaande gloed van groen en blauw, en de intense diepte van rood, waardoor een visuele ervaring ontstaat die de zintuigen prikkelt. Hiermee is de Fioranesee Marmorea Intensa collectie een elegante collectie keramische marmerlook tegels. Bij Regge Tegels & Vloeren adviseren wij u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor altijd even contact met ons opnemen. Een prijsopgave ontvangen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De prachtige collectie Fioranese Marmorea Intensa

De vloeiende bewegingen van de collectie Fioranese Marmorea Intensa weerspiegelen een harmonieuze mix van cultuur en klassieke schoonheid, doordrenkt met de nieuwste technologie en innovatie. Het resultaat is een verfijnde combinatie van gepolijste en matte accenten die de materie op een werkelijk intens marmer-effect omgezet in de voordelen van keramiek. De collectie Fioranese Marmorea Intensa bevat 5 prachtige, intense marmersoorten. Die allemaal hun eigen karakter naar voren weten te brengen. Daarnaast zijn er 7 formaten verwerkt in de collectie.

Een marmerlook keramische tegel voor iedere ruimte

De Fioranese Marmorea Intensa marmerlook tegels vormen niet alleen een esthetisch hoogtepunt, maar belichamen ook duurzaamheid en praktische bruikbaarheid. Fioranese Marmorea Intensa nodigt uit tot het creëren van elegante en tijdloze ruimtes, waar de pracht van natuurlijke marmeren texturen wordt gecombineerd met de moderne voordelen van geavanceerd en hoogwaardig keramiek. Of het nu gaat om marmerlook vloertegels, wanden of andere toepassingen, Fioranese Marmorea Intensa staat garant voor een verfijnde en veelzijdige interpretatie van marmerlook, waardoor elke ruimte wordt getransformeerd in een meeslepende en visueel rijke omgeving. Ontdek de diepte en intensiteit van stijl met Fioranese Marmorea Intensa, waar de tijdloze elegantie van marmer naadloos samenvloeit met eigentijds design.

Kleuren en afmetingen

De Fioranese Marmorea Intensa collectie bestaat uit onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Marmorea Intensa Bianco Luce
  • Marmorea Intensa Venato Caramel
  • Marmorea Intensa Rosso Levanto
  • Marmorea Intensa Azul Bahia
  • Marmorea Intensa Emerald Dream

Afmetingen:

15x15 cm, 7,5x30 cm, 30x30 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, 74x74 cm, 74x148 cm

De Fioranese Marmorea Intensa tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De elegante tegels uit de Fioranese Marmorea Intensa collectie bieden wij bij Regge Tegels & Vloeren graag aan met een goed advies op maat. U bent hiervoor van harte welkom bij ons in de showroom. Ook bij zakelijke projecten denken wij graag mee over de mogelijkheden van deze collectie. Neem bij een zakelijk project contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de collectie