Fioranese Marmorea

Maak kennis met de verfijnde wereld van Fioranese Marmorea keramische tegels. Een collectie keramische tegels waar diepgaand onderzoek naar materialen en visuele effecten heeft geleid tot het nauwkeurig reproduceren van de sensaties van kostbare marmeren tegels. Deze marmerlook keramische tegels brengen oppervlakken tot leven met een ongekende diepte en helderheid. Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen om een totaalprijs voor de Fioranese Marmorea tegels te ontvangen. Of neem voor meer informatie over de collectie gerust eens contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Een tijdloze schoonheid met Fioranese Marmorea tegels

De tijdloze schoonheid van marmer en zijn adering verschijnen opnieuw op het keramische oppervlak van de collectie Fioranese Marmorea. Waardoor een ingetogen, geruststellend klassiek karakter opnieuw wordt gedefinieerd. Fioranese Marmorea tegels belichamen niet alleen de esthetiek van marmer, maar bieden ook een sublieme combinatie van research, vakmanschap en moderne technologie. Laat uw ruimte transformeren met de tijdloze elegantie van Marmorea, waar de grandeur van marmer naadloos samensmelt met de duurzaamheid van keramiek. Ervaar de hernieuwde definitie van klassieke pracht met Fioranese Marmorea tegels. 5 natuurlijke marmersoorten zijn er verwerkt in deze collectie. Deze marmersoorten zijn verkrijgbaar in 6 afmetingen.

Een levensechte marmerlook dankzij geavanceerde technologie

Dankzij geavanceerde digitale decoratietechnologie zijn de karakteristieke kleuren en schakeringen van de meest klassieke marmers succesvol gereproduceerd in de collectie Fioranese Marmorea. Waarbij hun kenmerkende variabiliteit nauwkeurig wordt weergegeven. Het resultaat van deze inspanningen is een collectie decoraties die geïnspireerd is op het werk van een groot architect, waarbij onderzoek, verfijnde smaak en origineel design harmonieus samenkomen.

Kleuren en afmetingen

De Fioranese Marmorea collectie is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Marmorea Bianco Gioia
  • Marmorea Biano Calacatta
  • Marmorea Bianco Statuario
  • Marmorea Grigio Imperiale
  • Marmorea Port Laurent

Afmetingen:

74x148 cm, 74x74 cm, 60x60 cm, 30x60 cm, 15x15 cm, 7,5x30 cm.

De Fioranese Marmorea marmerlook tegels bestellen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren voorzien wij u graag in een scherpe prijs voor de tegels uit de Fioranese Marmorea collectie. Daarnaast geven wij u ook graag advies op maat. Kom hiervoor gerust eens langs in de showroom. Hier staan onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar. Daarnaast denken wij ook graag mee over de mogelijkheden bij zakelijke projecten. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze serie